Life

Cum a pierdut Vica Blochina zeci de mii de euro într-un singur an: ”Era o perioadă când trăiam pe caiet”

Cum a risipit Vica Blochina o sumă uriașă în numai câteva luni. Fosta balerină a trăit foarte greu din punct de vedere financiar.
01.05.2023 | 08:10
Cum a pierdut Vica Blochina zeci de mii de euro intrun singur an Era o perioada cand traiam pe caiet
Cum a risipit Vica Blochina o sumă uriașă în numai câteva luni. Fosta balerină a trăit foarte greu din punct de vedere financiar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a pierdut fosta Faimoasă de la Survivor România zeci de mii de euro într-un singur an. Vedeta de la Pro TV a subliniat că a avut o perioadă când a trăit pe caiet pentru că este o persoană extrem de risipitoare.

Cum a risipit Vica Blochina o sumă uriașă în numai câteva luni. Fosta balerină a trăit foarte greu din punct de vedere financiar

Vica Blochina a risipit o sumă uriașă în numai câteva luni. Fosta balerină a trăit foarte greu din punct de vedere financiar, într-o perioadă neavând bani deloc în portofel. Din păcate, este o persoană care cheltuie foarte mult.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta amantă a lui Victor Pițurcă susține că, deși are afaceri, contracte de imagine și emisiune pe Youtube, în ultimul an a început să câștige mai puțin. Blondina are magazine online cu lenjerii și costume de baie.

„Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat… Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos.

ADVERTISEMENT

Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu.

Eu vorbesc despre viața mea, stai puțin! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro. Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea.

ADVERTISEMENT

Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea”, a dezvăluit Vica Blochina, în podcast-ul Tare de tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Vica Blochina, despre pierderea banilor

Vica Blochina a vorbit de multe ori despre problemele financiare cu care s-a confruntat până la această vârstă. Fosta concurentă de la Survivor România a fost obișnuită întotdeauna cu bani mulți și i-a fost greu când a pierdut sume uriașe.

ADVERTISEMENT

A căzut, dar s-a ridicat cu ajutorul prietenilor și a sfaturilor primite de la aceștia. Blondina a pierdut foarte multe lucruri când a realizat că afacerea nu merge așa cum și-ar fi dorit, dar a realizat că nu totul se rezumă la partea financiară, ci la capacitatea de a-i produce iar.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil