Fotbal international

Cum a primit Marian Aliuță un automobil de 100.000 de euro de la Rinat Ahmetov: ”Totul era posibil la Șahtior”

17.07.2020 | 11:37
Cum a primit Marian Aliuta un automobil de 100000 de euro de la Rinat Ahmetov Totul era posibil la Sahtior
Fostul mijlocaș Marian Aliuță a povestit cum a primit cadou un automobil de 100.000 de euro de la Rinat Ahmetov, patronul clubului Șahtior Donețk
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș Marian Aliuță a povestit cum a primit cadou un automobil de 100.000 de euro de la Rinat Ahmetov, patronul clubului Șahtior Donețk.

Înainte de a reveni în fotbalul românesc, la FCSB și Rapid, Marian Aliuță a jucat în perioada 2000-2002 la Șahtior Donețk, alături de care a câștigat un titlu și două Cupe ale Ucrainei.

ADVERTISEMENT

”M-am înțeles bine cu Rinat Ahmetov, de acolo am avut liniștea necesară din punct de vedere sportiv și financiar. Jucam pe 35-40.00 de dolari de meci”, a declarat fostul mijlocaș.

Rinat Ahmetov i-a făcut cadou lui Marian Aliuță un automobil de 100.000 de euro

”Am primit o mașină după o victorie cu 2-1 la Dinamo Kiev. Am venit a doua zi la antrenament și patronul m-a întrebat dacă sunt mulțumit de prima dată de el. Normal că eram mulțumit, ținând cont că în România un salariu anual era cât luam eu o primă”, a spus Aliuță la emisiunea Pro Sport Live.

ADVERTISEMENT

”I-am zis că am văzut o mașină care mi-a plăcut, un BMW M5. Imediat a trimis pe cineva și mi-a adus exact ce mașină doream. Până la finalul antrenamentului aveam mașina acolo. Totul era posibil la Șahtior. Plățile erau doar cash, îi depuneam la bancă”, a povestit Marian Aliuță despre cadoul de 100.000 de euro primit de la Rinalt Ahmetov.

Fostul internațional a vorbit despre faptul că FCSB a ratat un nou titlu de campioană și le-a transmis un avertisment vedetelor din echipa lui Gigi Becali: ”Pentru FCSB este un nou an compromis. N-au avut un staff care să pună biciul pe ei. Se vede clar dacă nu ai un antrenor cu personalitate, va fi foarte greu să se ia campionatul”.

ADVERTISEMENT

”Miu îmi spunea, dacă te laudă patronul, ești în pericol! Și avea mare dreptate… Să nu facă această greșeală și Man sau Coman… La FCSB sunt jucători favorizați, ăsta e adevărul”, a menționat Aliuță.

”Sunt om de afaceri, toți suntem afectați de pandemie și nesiguranță. Inclusiv fotbalul are de suferit. Anul acesta e compromis din toate punctele de vedere. Este o perioadă grea pentru toate cluburile de fotbal.

ADVERTISEMENT

Unii și-ar fi dorit să se înghețe campinatul. Pentru CFR Cluj era bine să nu se reia campionatul. Pentru Craiova nu. Avem un fotbal sărac”, a încheiat Marian Aliuță.

ADVERTISEMENT