Life

Cum a primit Mihai Onilă diagnosticul crunt al fetiței sale. ”Era în stadiul 4, noi nu am știut”

Fiica lui Mihai Onilă a murit la 10 ani din cauza cancerului. De atunci, viața artistului din fosta trupă AXXA nu a mai fost la fel.
07.05.2024 | 23:15
Cum a primit Mihai Onila diagnosticul crunt al fetitei sale Era in stadiul 4 noi nu am stiut
Fiica lui Mihai Onilă a murit la 10 ani din cauza cancerului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu șapte ani, Mihai Onilă a trecut prin clipe dureroase. Acesta și-a pierdut fiica de doar 10 ani din cauza cancerului. După acest episod, Mihai Onilă și-a găsit cu greu puterea de a merge mai departe.

Fiica lui Mihai Onilă a murit la vârsta de 10 ani

Mihai Onilă a trecut prin momente cumplite în urmă cu șapte ani. Toate fericirea din familia sa a fost zdruncinată atunci când fiica lui de 10 ani a primit un diagnostic crunt. Micuța a suferit de cancer, boala necruțătoare care a luat-o de lângă părinții ei.

ADVERTISEMENT

Mihai Onilă nu va uita niciodată momentele în care doctorii i-au spus că fiica lui va mai avea de trăit maxim 6 luni. A fost o zi cumplită pe care acesta și-o amintește foarte bine.

Deși nu îi este deloc ușor să vorbească despre asta, Mihai Onilă și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță. În emisiunea ”În Oglindă”, acesta a povestit cum a simțit acele clipe și cât de mare a fost durerea pentru el, dar și pentru fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

”Doctorul m-a luat pe mine deoparte, n-a vrut să vorbească cu fosta mea soție. Mi-a zis ‘Pentru că ești bărbat, am să-ți spun în față adevărul. Copilul tău în 6 luni va muri.’ Am întrebat: ‘Nu înțeleg, de ce? Pe ce bază?’. ‘În baza unui glaucom, cancer în mijlocul creierului, unde noi nu putem face absolut nimic.”, a declarat Mihai Onilă, potrivit kfetele.ro.

După moartea fiicei sale, Mihai Onilă a divorțat și a făcut diabet

În acel moment, lumea lui Mihai Onilă s-a prăbușit. Fiica sa, Ioana avea cancer în stadiu 4, iar ei nu au intuit nimic. Micuța nu a prezentat niciun simptom care să le dea de gândit părinților ei.

ADVERTISEMENT

Pentru Ioana au urmat multe zile de stat în spital și de agonie. Din păcate, nici măcar chimioterapia nu ar fi ajutat-o pe fiica lui Mihai Onilă. Ioana s-a stins din viață la 10 ani, iar de atunci, nimic nu a mai arătat la fel pentru Mihai.

Moartea Ioanei a făcut ca Mihai Onilă și soția sa să divorțeze. Viața lui Mihai a luat o întorsătură radicală. Artistul nu se mai putea deplasa, începuse să îi cadă părul din cap și a făcut și diabet.

ADVERTISEMENT

În prezent, Mihai Onilă s-a axat foarte mult pe spiritualitate și stă la dispoziția persoanelor care au probleme cu ele însele, însă, din viețile anterioare. Ba mai mult, susține că în acest fel a reușit să comunice și cu fiica lui.

”Stăteam în baie și plângeam ca orice suflet care crede că a pierdut ceva. Și ea apare lângă mine și mă strigă: ‘Tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic. Nu am nicio problemă!”, a spus Mihai Onilă în podcastul ”Altceva”.

ADVERTISEMENT