News

Cum a putut să schimbe un elev o Dacia veche de 45 de ani! Adolescentul a scos mașina minune la vânzare

13.06.2020 | 11:16
Cum a putut sa schimbe un elev o Dacia veche de 45 de ani Adolescentul a scos masina minune la vanzare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți arată cum a putut să schimbe un elev o Dacia veche de 45 de ani! Adolescentul din Craiova nu a ezitat și s-a apucat să restaureze mașina. I-a adus o mulțime de îmbunătățiri, a pus pe ea tot ce se poate și autoturismul a devenit complet digitalizat.

Cum a putut să schimbe un elev o Dacia veche de 45 de ani!

Mândru nevoie mare de rezultat, băiatul a scos acum mașina la vânzare. Elevul de doar 18 ani care a reușit minunea spune că are nevoie de bani pentru a merge la facultate. Culmea, acesta a primit mașina Dacia 1300 de la bunici.

ADVERTISEMENT

Nu a stat prea mult timp pe gânduri și a încercat să profite de acest ajutor, drept pentru care s-a apucat să o transforme, pas cu pas. După cinci ani în care tot a umblat la vehicul, acum mașina uimește pe toată lumea!

Adolescentul a scos mașina minune la vânzare

Mașina se deschide prin comandă vocală sau de pe telefon, are buton de pornire și interior cu display.  Toate aceste update-uri au ridicat prețul autoturismului. 6.000 de euro vrea acum pe mașina lui tânărul.

ADVERTISEMENT

Tânărul are nevoie de bani ca să meargă la o facultate din Anglia. Elevul a fost căutat deja de pasionaţii de maşini din Germania, dar speră să fie cumpărată de cineva din România, pentru ca autoturismul la care a muncit să rămână în țară.

Adolescentul a schimbat și motorul de 1,3 litri cu unul de 1,6, dar modificările sunt mult mai ample. ”Volanul este de Duster, îmbrăcat în piele, ceasurile de bord sunt de Logan, adaptate pentru acest model de Dacia.

ADVERTISEMENT

Luminile sunt schimbate, patru geamuri electrice, navigație. Manetele de la ștergătoare și luminile sunt tot adaptate de la Logan”, a spus acesta.

Deocamdată, băiatul este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Carol I din Craiova, iar pasiunea sa este ingineria electronică.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că până acum a investit 3.500 de euro în mașină. Culmea, procesul de transformare al mașinii a început cu 5 ani înainte ca baiatul să-și ia carnetul.

ADVERTISEMENT
Tags: