Fotbal intern

Cum a rămas Christovao cu suspendarea de 10 etape! A fost “lucrat” de propriul impresar!

Autori: Andrei Trifan, Iulian Pavel | 06.02.2019 | 13:51
Cum a rămas Christovao cu suspendarea de 10 etape! A fost “lucrat” de propriul impresar!
Cum a rămas Christovao cu suspendarea de 10 etape. A fost lucrat de impresarul lui

Situația atacantului angolez de 25 de ani a creat tensiune în Ștefan cel Mare. Fotbalistul a semnat cu Dinamo București, dar oficialii au rămas șocați când au aflat că acesta va lipsi în următoarele 8 meciuri ale “câinilor”. Alexander Christovao a rămas cu suspendarea de 10 etape primită în Polonia după ce a fost “lucrat” de propriul impresar!
Christovao știa că unul dintre agenții săi se ocupă de recursul la decizia Comisiei de Disciplină a primei divizii poloneze, dar acesta nu s-a ținut de promisiune!

Cum a rămas Christovao cu suspendarea de 10 etape! A renunțat la agent, iar acesta l-a “țepuit”

Alexander Christovao și-a călcat un adversar pe piept în partida Pogon Szczecin – Zaglebie Sosnowiec, iar decizia comisiei abilitate din Polonia a fost una drastică: 10 etape de suspendare și o amendă usturătoare. Imediat, atacantul angolez a început să își caute echipă. În această iarnă, el a ajuns la Dinamo. Christovao i-a anunțat pe oficialii alb-roșilor că a primit 10 etape de suspendare, dar că aceasta îi va fi redusă la recurs la doar 5 etape, din care două fuseseră deja ispășite.

Numai că socoteala angolezului de la București nu s-a potrivit cu cea din Polonia. Din informațiile noastre, Christovao a fost “lucrat” de fostul impresar. Acesta îi adusese o ofertă foarte bună din Israel, dar vârful a preferat să vină în România prin intermediul unui alt agent. Considerându-se trădat de Christovao, fostul impresar și avocatul cu care colabora nu l-au mai ajutat la recurs, iar angolezul s-a trezit că a rămas cu pedeapsa inițială intactă!

Alexander Christovao fault
Faultul pentru care Christovao a primit 10 etape de suspendare

A acceptat un salariu infim pe perioada de suspendare, dar poate da lovitura cu primele

La conferința de presă de după meciul cu Poli Iași, Mircea Rednic a oferit o declarație spumoasă legată de Christovao: “Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam! A acceptat două mii de euro salariu”, a spus antrenorul.

Atacantul a fost de acord să încaseze salariul de două mii de euro pe perioada cât este suspendat, urmând ca apoi să aibă patru mii de euro pe lună. În plus, Christovao are promis prime duble pentru goluri din clipa în care va reveni pe gazon până când balanța se va echilibra și își va recupera banii din diferența salariilor. O situație win-win pentru fotbalist și club!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!