Life

Cum a rămas Jorge fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri: “În sufletul meu încă mai simt o mică durere”

Jorge a dezvăluit cum a rămas fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri. Cântărețul simte și acum durere când își amintește.
25.06.2024 | 22:27
Cum a ramas Jorge fara 350000 de euro din cauza unei afaceri In sufletul meu inca mai simt o mica durere
Jorge a rămas fără 350.000 din cauza unei afaceri, acum ceva timp. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge a povestit cum a rămas fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri. Cântărețul spune că acest lucru îl doare și acum, deși au trecut câțiva ani de atunci.

Cum a rămas Jorge fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri

Fostul concurent de la Survivor România este cunoscut în industria muzicală, fiind un cântăreț apreciat la noi în țară, dar a prezentat și câteva emisiuni de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Jorge se ocupă, de asemenea, și cu diverse afaceri. Artistul deține câteva apartamente pe litoral, pe care le închiriază în fiecare vară, însă a avut și alte proiecte.

Cu toate acestea, nu toate afacerile i-au adus mulți bani lui Jorge. Acesta și-a amintit cum a pierdut o sumă mare acum ceva timp, care îl afectează și acum la nivel emoțional.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o afacere în domeniul IT, care i-a adus o gaură de 350.000 de euro artistului, în urmă cu câțiva ani. După acest eșec, cântărețul a început să învestească în imobiliare și îi așteaptă pe turiști în locațiile sale de la malul mării.

“350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă.  

ADVERTISEMENT

A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani.

De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare”, a declarat Jorge într-un interviu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul a fost întrebat ce părere are despre banii puși deoparte. Jorge nu este de acord cu acest lucru, deoarece spune că banii se devalorizează.

“Deoparte nu e bine să pui bani, pentru că se devalorizează rapid. Treaba asta cu pusul banilor la ciorap sau la saltea nu mai funcționează. Banii dacă îi ții, se duc, în șase ani nu-i mai ai”, a explicat acesta.

Jorge are un rol într-un film care va rupe topurile în toamnă

Jorge joacă în filmul “Retreat Vama Veche”, care va apărea la cinema pe 18 octombrie. Protagonistele producției sunt Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi.

Acesta a vorbit despre scenele din film, unde a fost nevoit să se sărute cu Laura Cosoi. Jorge a spus că au fost nevoie de mai multe duble pentru ca scena să iasă așa cum trebuie.

“Nu m-am pupat. De-a dreptul, ne-am sărutat cu toată pasiunea și cu tot sufletul, de mai multe ori, în mai multe cadre, repetitiv, ca să ți-o zic pe aia cinstită.

Că n-a ieșit din prima dublă. Ceva n-a ieșit bine nici în a doua dublă, nici în a treia, nici în a patra. Pe la a cincea”, a declarat acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși