News

Cum a rămas o femeie fără mașina de 35 de mii de euro. Ce au descoperit polițiștii

Ghinion uriaș pentru o femeie din România. Aceasta a rămas fără mașina de 35 de mii de euro pe care credea că o are în proprietate. Ce au descoperit polițiștii la bolid.
26.05.2022 | 12:15
Cum a ramas o femeie fara masina de 35 de mii de euro Ce au descoperit politistii
O femeie din Suceava a rămas fără mașina de 35 de mii de euro. Ce s-a descoperit la bolid. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Surpriză neplăcută pentru o tânără de 33 de ani din Suceava. Aceasta s-a trezit că nu mai poate deține un vehicul de lux în valoare de 35 de mii de euro.

O femeie din Suceava a rămas fără mașina de 35 de mii de euro. Ce s-a descoperit la bolid

Într-un comunicat emis la mijlocul acestei săptămâni, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratelor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Oradea și Sighetu Marmației anunță că au descoperit două autoturisme de lux, Range Rover Evoque și Mercedes-Benz.

ADVERTISEMENT

Ambele figurează în bazele de date ca bunuri căutate de autoritățile italiene și olandeze. Al doilea vehicul aparține tinerei din Suceava și ar valora 175.000 de lei, circa 35 de mii de euro.

Miercuri, 25 mai, în jurul orei 18.30, acest autoturism marca Mercedes-Benz a fost identificat de un echipaj al poliției de frontieră într-o parcare de pe raza municipiului Suceava.

ADVERTISEMENT
Mercedes. Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Cei de la Poliție au confirmat că ”mașina aparţinea unei persoane de sex feminin, cetăţean român, în vârstă de 33 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava”.

După o serie de cercetări, s-a constatat că autoturismul, fabricat în anul 2016, figurează în baza de date ca fiind furat. Această alertă a fost introdusă de către autoritățile olandeze din data de 14 februarie 2022.

ADVERTISEMENT

Vehiculul marca Range Rover Evoque, depistat la vama Nădlac II

În ceea ce privește vehiculul marca Range Rover Evoque, acesta a  fost depistat marți, 24 mai, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, de către agenții din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

Range Rover. Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Mașina era condusă de un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora s-a constatat faptul că acesta figurează în bazele de date ca ”bun căutat pentru confiscar”, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

ADVERTISEMENT

Șoferul care conducea bolidul a declarat că autoturismul i-a fost oferit de un cetățean italian, asociat la firma de leasing care deține în calitate de proprietar autoturismul, care l-a informat că poate utiliza autoturismul fără a întâmpina probleme.

În urma acțiunilor Poliției de Frontieră, ambele autoturisme, în valoare totală de peste 420.000 lei – aproximativ 85.000 de euro, ”au fost indisponibilizate la sediile instituţiilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cazurilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT
Tags: