News

Cum a rămas un român fără mașină în concediul din Grecia! Val de ironii după ce bărbatului i-a dispărut Loganul

Cum a rămas un român fără mașină în concediul din Grecia, dar și valul de ironii după ce bărbatul și-a anunțat dispariția autoturismului
16.07.2021 | 16:52
Cum a ramas un roman fara masina in concediul din Grecia Val de ironii dupa ce barbatului ia disparut Loganul
Un român a rămas fără Logan în Grecia. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost un concediu nereușit pentru un român care a plecat în Grecia pentru câteva zile. Bărbatul a ales să meargă pe litoralul elen cu propriul autoturism, dar decizia o va ține minte întreaga viață. Mai ales că, după câteva clipe de uluială, omul a înțeles că a rămas fără mașină.

Concret, când s-a întors la locul unde a parcat automobilul, bărbatul nu a mai găsit nimic. Inițial a crezut că este vorba despre autoritățile elene și citirea greșită a vreunui indicator rutier.

ADVERTISEMENT

Cum a rămas un român fără Logan în concediul din Grecia!

Când s-a dezmeticit, românul a înțeles ce s-a întâmplat și n-a mai avut ce face decât să se adreseze poliției. Oamenii legii i-au spus că este posibil ca mașina să fie scoasă de ceva vreme din Atena, locul faptei. Românul a decis să-și povestească pățania și pe un forum dedicat concediilor în Grecia.

Mai mult decât atât, acesta nu a ezitat o clipă și le-a solicitat ajutorul conaționalilor. Astfel, cine vedea mașina cu pricina, mai exact un Logan alb, era rugat să anunțe la un număr de telefon.

ADVERTISEMENT
Anunțul postat de român despre Dacia Logan furată. Sursa foto – facebook

Doar că, nu mică i-a fost mirarea când în loc de compasiune, bărbatul s-a ales mai degrabă cu aroganțe. Astfel, românii au început să râdă pe seama furtului și i-au transmis acestuia că șansele ca grecii să fie tentați de un asemenea tip de mașină sunt aproape nule.

Valul de ironii a continuat și pățania românului s-a viralizat destul de repede în mediul online. Bărbatul spune că, deocamdată, autoritățile elene n-au reușit să-i dea de urmă mașinii.

ADVERTISEMENT

Cum au râs românii de dispariția Loganului

Culmea, nu ar fi fingurul care a rămas fără autoturism în Grecia în ultima perioadă. „Off, ce se mai fură mașini în Atena!!!Și nouă ne-a fost furată ,dar pentru că nu a mai avut benzină în rezervor a gasit-o poliția abandonată în Zefiri”, a transmis chiar o femeie din Grecia, Eusefina Syrrakou.

„Atena e periculoasă! Am un coleg care după ce a dus bagajele la masină și a făcut checkout la cameră, a vrut să viziteze Atena la pas. Când s-a întors mașina era goală”, a zis și Costel Florea.

ADVERTISEMENT

„Mașina ar trebui să o găsească curând poliția, abandonată pe undeva … probabil ceva imigranți să fure ceva cu ea. Nu este o mașină pe lista hoților de mașini”, a zis Alex Ovidiu Alexandru.

„Am trăit să o văd și pe asta, în Atena, ditamai capitala, să fure ăștia un cazan de Logan. Cred că au luat-o șă-și facă poze cu ea doar pentru că a ajuns până acolo. Mai avea toată tabla? Toate roțile? Sigur n-ai uitat pe unde ai pus-o? Ce naiba să facă cu ea?”, a zis și Stan Dumitru.

Unde a fost văzută mașina

Bărbatul spune că a primit și primele semne pozitive – între timp mașina ar fi fost observată în Lefkada. De asemenea, acesta s-a adresat și autorităților din România.

„Cum se poate să râdeți de mașina omului?! Ce contează ce marcă este? Este o mașină pe care proprietarul a dat bani, mașină cu care a plecat în concediu și a rămas fără ea!!!”, a sărit în apărarea proprietarului Ioana Bianca Diaconu.

Nu a fost singura. „Sunt curios câți din românașii care râd de mașină au un bmw “de pe” Bulgaria care a costat mai puțin”, a notat și Durant Marian.

„Cum să faceți caterincă si pentru faptul că a fost furat un Logan? Contează ce marcă este? Daca era mașina voastră si rămâneați fără ea într-o țară straină? Doamne, ce oamenii…rușine să vă fie!!!”, a transmis și Nicoleta Prodan

ADVERTISEMENT