Sport
notix pixel id

Cum a râs Tamaș de un coechipier cu ajutorul noului său look! „Poate așa marchezi și tu”

06.10.2018 | 09:14
Gabi Tamaș a postat un mesaj pe o rețea de socializare pentru un coleg de la Haifa
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș se simte perfect în vestiarul celor de la Hapoel Haifa. Internaționalul român și-a afișat noul look, dar a ținut morțiș cu ocazia aceasta să râdă și de un coechipier certat cu golul. Astfel, Tamaș s-a lăsat fotografiat în timp ce își prezenta freza în culorile echipei sale, roșu și negru. Mai mult de atât, fundașul echipei naționale are conturat pe cap şi aspectul unei mingi de fotbal!

Alături de poză, Tamaș a scris și câteva cuvinte pe o rețea de socializare adresate coechipierului Maxim Plakuschencko. „Poate vei reuși să marchezi cu această minge, Max!”, a postat Gabriel Tamaș ironizându-l pe Max, un jucător despre care se știe că nu se întâlnește prea des cu golul. În 68 de partide, jucătorul născut în Ucraina, dar care joacă pentru echipa națională a Israelului a marcat numai de 11 ori.

 

View this post on Instagram

 

Maybe you will score with this ball Max????

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) on

Cum a râs Tamaș de un coechipier cu ajutorul noului său look!

Gabi Tamaș tocmai și-a prelungit înțelegerea cu Haifa pe încă doi ani. Fundașul echipei naționale va câștiga cu 20% mai mult decât în primul sezon , adică aproximativ 240.000 de euro pe an. Mai mult de atât, în contract Tamaș ar avea stipulată și o clauză interesantă. Astfel, la sfârșitul înțelegerii, acesta ar putea ocupa o funcție importantă în club.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Gabriel Tamaș a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov, după care a ajuns în Giulești. Câteva neînțelegeri asupra contractului au făcut ca fundașul să plece de la Rapid și să se transfere la Dinamo, echipă care a reușit să-l lanseze în fotbalul mare. Au urmat apoi transferuri spectaculoase la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre și WBA pentru ca din 2013 să revină în Liga 1 Betano la CFR Cluj. Nu s-a terminat aici pentru Tamaș. Doncaster și Cardiff l-au înregimentat, după care a evoluat preț de șase luni de zile pentru FCSB. S-a mutat din nou la Cardiff, dar după alte 6 luni, a revenit în tricoul roș-albastru, unde a mai jucat pentru un an și jumătate.

3 goluri a marcat Tamaș în tricoul echipei naționale a României

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik