Fotbal intern

Cum a răspuns Florin Prunea la greșelile pro-Dinamo: “Noi câte penalty-uri am avut la Cluj?”

15.09.2019 | 00:18
Cum a raspuns Florin Prunea la greselile proDinamo Noi cate penaltyuri am avut la Cluj

Dinamo București și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Disputat pe Arena Națională, meciul dintre cele două formații a fost unul cu multe faze de poartă, dar și cu decizii controversate de arbitraj.

Florin Prunea, reacție după greșelile pro-Dinamo: “Noi câte penalty-uri am avut la Cluj?”

Imediat după remiza cu Dinamo, botoșănenii, în frunte cu antrenorul Marius Croitoru, l-au luat la țintă pe arbitrul George Rădulescu, căruia îi reproșează neacordarea a două lovituri de la 11 metri. Din tabăra adversă, președintele lui Dinamo, Florin Prunea, spune că îl înțelege pe Croitoru, întrucât și echipa sa a fost privată de acordarea unor lovituri de pedeapsă în acest campionat: ”Îl înțeleg pe Croitoru, și el trăiește meciurile. Nu am văzut fazele și nu comentez. Noi câte penalty-uri am avut la Cluj? După acel meci nu a mai comentat nimeni nimic. Să fie și alții chemați la comisii”, a spus Prunea la Digisport.

Despre evoluția echipei lui Dusan Uhrin, Prunea spune că a apreciat atitudinea: ”Mi-a plăcut atitudinea. Mai avem de lucrat pe fază defensivă. Sunt multe lucruri pozitive. Am jucat cu o echipă bună, jucători de calitate, dar dacă Deian făcea 2-0, meciul era terminat.” a adăugat dinamovistul.

Dan Nistor, supărat după remiza cu FC Botoșani, dar și pe gazonul Arenei Naționale

La finalul meciului, cel mai important jucător al ”câinilor”, Dan Nistor, s-a declarat supărat pe rezultat. Decarul gazdelor consideră că echipa sa putea închide meciul la 1-0. Totodată, Nistor s declară revoltat de starea gazonului de pe cea mai mare arenă a țării

”Cred că meciul s-a jucat la acea fază de după 1-0. Făceam atunci 2-0 și era gata partida. Ne vor aștepta meciuri grele, va trebui să muncim în continuare. Conduceam cu 1-0, puteam face 2-0, dar apoi am căzut.  Gazonul a fost unul penibil. Din cauza lui, Popa a făcut ruptură. Important e că nu am pierdut, orice punct e important în acest campionat. Din punctul meu de vedere pauza internațională nu ne-a priit. Dar vor veni și ceilalți jucători și vom juca mai bine.” a spus jucătorul.

Colegul lui Nistor de la Dinamo, Mihai Neicuțescu, consideră că Dinamo merita cele trei puncte: ”Am fi vrut 3 puncte, pe care le meritam. Am evoluat ca echipă și asta se vede de la meci la meci. Sper să înscriu cât mai repede. Asta mă face mai bun. Așa am fost la Chindia. Cred că suntem pe un drum bun. Atmosfera e bună. Important e că ne-am revenit. Suntem jucători profesioniști. Știm ce avem de făcut.

Dusan Uhrin pune ratarea victoriei pe o eroare la un corner

Antrenorul ceh al lui Dinamo spune că echipa sa putea obține victorie cu Botoșani, dacă jucătorii tratau mai bine faza premergătoare golului egalizator: ”Am pierdut două puncte pentru că am făcut o eroare la acel corner. Am jucat cu o echipă foarte bună. Au avut și ei ocazii, dar noi am avut mai clar. Trebuie să înscriem mai multe goluri. Am controlat jocul, dar au fost perioade în care am pierdut jocul din mână”, a spus tehnicianul.