Fotbal international

Cum a ratat Andy van der Meyde transferul la AS Monaco din cauza unei zebre! “Am fost un idiot”

02.11.2018 | 18:02
Cum a ratat Andy van der Meyde transferul la AS Monaco din cauza unei zebre
ADVERTISEMENT

Andy van der Meyde a ratat transferul la AS Monaco din cauza unei zebre. Fostul internaţional olandez a fost la un pas să ajungă la formaţia din Principat, însă totul a picat după ce fosta soţie a acestuia nu a vrut să se despartă de animalele pe care le avea în perioada în care mijlocaşul ofensiv juca pentru Inter.

Ajuns la 39 de ani, Andy van der Meyde a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la AS Monaco. “Îmi doream să semnez cu AS Monaco, dar fosta mea soţie iubea foarte mult animalele. Şi mie îmi plăceau câinii, dar nu aşa cum o făcea ea. Avea zebre. Am sunat-o şi am întrebat-o dacă ne mutăm la Monaco. Clubul ne oferea un apartament, deci nu puteam să luăm zebrele cu noi. Ea a zis nu şi am pierdut o grămadă de bani”, a declarat Andy van der Meyde.

ADVERTISEMENT

Andy van der Meyde a ratat transferul la AS Monaco din cauza unei zebre şi a ajuns în Anglia

Andy van der Meyde a ratat transferul la AS Monaco din cauza zebrei deţinute de fosta lui soţie. Fostul internaţional olandez a ajuns la Everton, într-un moment în care cariera lui era în declin din cauza vieţii extrasportive.

“Everton mi-a oferit un salariu de 37.000 de lire pe săptămână, mai mult de dublu decât mă plătea Inter. Mi-am cumpărat un Ferrari şi prima oprire a fost într-un bar. După câteva ore de băut m-am dus într-un bar de striptease. Nu vorbeam cu nimeni. Doar purtam o mască şi mă prefăceam că totul e ok. Nu sunt o persoană care să vorbească despre problemele sale. Am fost un idiot şi uneori stau şi mă gândesc ce fotbalist aş fi putut să fiu”, a susţinut Andy van der Meyde într-un interviu acordat presei din Anglia.

ADVERTISEMENT
Cum a ratat Andy van der Meyde transferul la AS Monaco din cauza unei zebre. Fosta soţie a blocat mutarea
Cum a ratat Andy van der Meyde transferul la AS Monaco din cauza unei zebre. Fosta soţie a blocat mutarea