Cum a ratat Concordia Chiajna transferul fratelui lui Paul Pogba

EXCLUSIV FANATIK
Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
11/02/2019, 18:09
Cum a ratat Concordia Chiajna transferul fratelui lui Paul Pogba GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Fratele lui Paul Pogba a fost aproape de Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a fost aproape să îl aducă pe Florentin Pogba, fratele mult mai celebrului Paul Pogba, campion mondial cu Franța și component al echipei Manchester United. Cu toate acestea, transferul fotbalistului cu dublă cetățenie, franceză și din Guinea, s-a poticnit. FANATIK a aflat toate detaliile acestei lovituri pe care ilfovenii au fost aproape să o dea, dar și motivele pentru care trecerea nu s-a mai materializat.

Concordia Chiajna a tot căutat în această iarnă să se întărească pentru a scăpa de retrogradare. Astfel, Florentin Pogba a fost propus luna trecută la Chiajna. Fotbalistul a cerut un salariu lunar de 8.000 de euro, iar impresarii au vrut 15.000 de euro la semnătură. Chiajna a venit cu o contraofertă: 6.000 de euro pe lună către jucător și 6.000 de euro impresarilor. Banii destinați agenților au fost împărțiți în felul următor: 3.000 de euro pe loc, la semnătură și un bonus de 3.000 de euro dacă ilfovenii se salvau de la retrogradare.

Fratele lui Paul Pogba a ajuns în SUA, după ce nu a mai ajuns la Concordia Chiajna

Nu este prima dată când Florentin Pogba a fost aproape să ajungă în fotbalul românesc. În toamnă, fratele lui Paul Pogba a fost aproape de Dinamo, dar pretențiile sale salariale au fost extrem de mari. El a cerut „câinilor” 18.000 de euro pe lună, dar a fost ofertat cu numai 10.000 de euro lunar. El a refuzat și în locul lui a fost adus Teddy Mezague, cel care în cele din urmă a fost mazilit de către Mircea Rednic.

Tot răul spre bine pentru Florentin Pogba, după ce nu s-a înțeles cu Concordia Chiajna. Fundașul central care are și 21 de selecții în naționala celor din Guineea a ajuns la un acord cu campioana en-titre din MLS, Atlanta United. Astfel, Florentin Pogba va deveni rivalul lui Alex Mitriță în conferința de est a ligii americane de fotbal. El a debutat în fotbalul mare la Sedan, a mai trecut apoi pe la Saint-Etienne și Genclerbirligi, de unde a devenit liber de contract în această vară.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Florentin Pogba, potrivit transfermarkt.de
Închide ×