Fotbal intern

Cum a ratat FCSB transferul unui fundaş din Germania! Dezvăluirea făcută de fotbalist: “M-a deranjat”

31.05.2020 | 17:19
Cum a ratat FCSB transferul unui fundas din Germania Dezvaluirea facuta de fotbalist Ma deranjat
ADVERTISEMENT

FCSB a fost aproape să-l transfere pe Tim Heubach, un fundaș central din Germania, însă mutarea nu s-a mai realizat, pentru că fotbalistul nu credea că va fi titular incontestabil.

FCSB a fost aproape să aducă un fundaș din Germania

Tim Heubach, fundașul pe care FCSB a încercat să-l aducă în 2017, a povestit pentru jurnaliștii de la Fussbaleck„Am simțit în acel moment că nu sunt prima lor opțiune.

ADVERTISEMENT

M-a deranjat mult și că au adus un alt fundaș central pe postul meu, care ar fi trebuit să mă înlocuiască, în viziunea lor”.

Tim a ales să plece de la Kaiserslautern în Israel, acolo unde evoluează și în prezent: „Am vrut să plec atunci în străinătate, acesta era obiectivul meu principal. Pe lângă oferta de la Maccabi, a fost oferat de la Steaua”.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să stau să aștept după ei, așa că am mers în Israel. Voiam să joc pe plajă, să mă bucur de o cultură cu totul nouă.

Am fost așteptat de fani, am simțit o mare căldură pentru mine în oraș. Fanii chiar m-au invitat în oraș la masă după 2-3 zile, ceea ce nu s-ar putea vedea în Germania”, a mai spus Heubach.

ADVERTISEMENT

Și George Pușcaș a spus de ce nu a ajuns la FCSB

Atacantul naţionalei a avut o ofertă concretă de la FCSB, Gigi Becali fiind un mare admirator al său, dispus să pună pe masă 3 milioane de euro pentru a-l avea în lot, însă Puşcaş a spus nu.

„În România, am jucat la Libery Oradea și FC Bihor, am jucat vreo 10 meciuri, am dat două goluri, era în Liga 2. Am plecat de mic afară și mi-am găsit un echilibru foarte bun aici.

ADVERTISEMENT

Dacă m-a dorit FCSB, și probabil a fost așa, sunt foarte fericit, dar nu a fost momentul atunci, să plec în momentul ăla, să schimb țara în care evoluam.

Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu zic nimic, niciodată nu știi unde vei ajunge. În țară e mereu frumos, este țara ta. E mereu frumos, orice s-ar întâmpla, este casa ta”, a spus George Pușcaș.

ADVERTISEMENT