Life

Cum a ratat Lora șansa colaborării cu un artist internațional din cauza iubitului gelos: „Nu voia să înțeleagă”

Cum a făcut-o un fost iubit pe Lora să rateze o șansă importantă pentru cariera sa. Artista ar fi putut ajunge să colaboreze cu un mare artist internațional.
07.08.2022 | 22:51
Cum a ratat Lora sansa colaborarii cu un artist international din cauza iubitului gelos Nu voia sa inteleaga
Lora ar fi putut colabora cu un mare artist internațional. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lora a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu un fost iubit. Din cauza geloziei exagerate a bărbatului, artista a pierdut șansa unei colaborări cu un artist internațional.

Un iubit gelos i-a pus bețe în roate Lorei. Ar fi putut avea o colaborare cu Maxi Jazz, un mare artist internațional

Lora este pasionată de festivaluri și distracție, astfel că se numără printre vedetele care au ajuns anul acesta la Untold. Cu toate că avusese chiar ea concert înainte, nu a putut rata ocazia de a ajunge să-l vadă pe J Balvin.

ADVERTISEMENT

În trecut, Lora l-a cunoscut pe artistul internațional, deoarece a avut ocazia să cânte în deschiderea unui concert de-ale sale.

Lora a cântat, de altfel, și pe aceeași scenă cu trupa Faithless, iar Maxi Jazz a fost impresionat de vocea ei și i-a cerut să facă o poză împreună.

ADVERTISEMENT

Cu toate că și-ar fi dorit să discute despre o eventuală colaborare, vedeta nu a putut. La vremea respectivă, avea o relație cu un bărbat gelos care i-a cerut să plece cât mai repede acasă.

„Pentru că am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el. Și omul chiar m-a admirat foarte mult.

ADVERTISEMENT

A vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare”, a declarat Lora pentru cancan.ro. 

Ce obstacole întâmpină Lora în carieră

Pe de altă parte, Lora a dezvăluit că nu este deloc ușor să fie artist, mai ales că de multe ori are parte de obstacole. Iubita lui Ionuț Ghenu este de părere că este dificil să lucrezi cu oamenii și că ai nevoie de multă răbdare, implicare și perseverență.

ADVERTISEMENT

Totodată, Lora s-a plâns de starea în care se află drumurile din țara noastră, pe care se circulă în condiții dificile, fapt ce îi poate îngreuna deplasarea.

„Echipa pe care o ai tu contează foarte mult dar mai sunt și celelalte echipe cu care tu trebuie să comunici. Câteodată e obositor, câteodată unii vorbesc rusă, alții chineză, câteodată pur și simplu nu se aliniază planetele și trebuie să ai foarte multă răbdare”, a mai spus Lora pentru sursa menționată anterior.

 

ADVERTISEMENT