Sport

Adrian Porumboiu, atac cu talpa la Șumudică, după ce a aflat că Edi Iordănescu vine la FCSB: „E zece clase peste el. Era antrenor prin cartier”

Ultimele evenimente de la FCSB, numirea lui Edi Iordănescu antrenor și decizia lui Gigi Becali de a nu se mai implica la echipă, au fost comentate de fostul arbitru Adrian Porumboiu.
18.08.2021 | 13:41
Adrian Porumboiu atac cu talpa la Sumudica dupa ce a aflat ca Edi Iordanescu vine la FCSB E zece clase peste el Era antrenor prin cartier
Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și patron al celor de la FC Vaslui. Sursă foto: Mediafax
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB! Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a decis să-l schimbe pe Dinu Todoran după eșecul cu Rapid și l-a ofertat pe fiul fostului selecționer.

Fostul finanțator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, apreciază că instalarea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB este o alegere înțeleaptă a finanțatorului roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: ”Este 10 clase peste Șumudică”

Omul de afaceri Adrian Porumboiu a lucrat cu noul antrenor al FCSB, Edi Iordănescu, în urmă cu aproape un deceniu și îl consideră ca fiind unul dintre cei mai buni antrenori din România.

Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică.

ADVERTISEMENT

Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier.

Nu știu ce va face Edi la FCSB, dar am o părere excelentă despre el. Nu știu dacă are în contract de câte ori să meargă la biserică. O să vedeți că se va simți mâna lui Edi. A făcut o mutare excelentă Gigi”, a spus Adrian Porumboiu la Pro X.

ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu a negociat la sânge contractul cu Gigi Becali pe care l-a obligat să accepte o serie de clauze prin care și-a asigurat libertatea totală de a pregăti echipa.

Singurele lucruri pe care Gigi Becali i le-a cerut noului antrenor au fost că vrea să câștige titlul de campion și că își dorește ca tinerii jucători să fie valorificați la maximum, pentru a putea fi vânduți pe sume mari ulterior.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu s-a amuzat când a auzit că Gigi Becali nu se mai implică la echipă

Una dintre clauzele stipulate în contractul lui Edi Iordănescu face referire la neimplicarea finanțatorului Gigi Becali în alcătuirea echipei și, de asemenea, să nu mai iasă în public după meciuri pentru a critica jucătorii.

Gigi Becali a acceptat toate condițiile lui Iordănescu, dar fostul patron de la FC Vaslui, nu crede că bunul lui prieten va sta departe de jucători și staff.

”Asta e cea mai bună glumă. Îl vedeți pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. El vorbește frumos… O să ceară voie de la preot ca să vorbească.

O să-i dea voie și el o să ne zică ’Mi-a dat duhovnicul voie’. Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta”, s-a amuzat fostul arbitru internațional.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT