Sport

Cum a reacţionat Aliaksandra Sasnovich după ce a eliminat-o pe Simona Halep: “Mi-am luat bilet de avion spre casă înaintea meciului”

Aliaksandra Sasnovich a produs o nouă surpriză la Indian Wells, după ce a eliminat-o pe Simona Halep în turul 3 de la Indian Wells. Anterior, sportiva din Belarus câştigase şi meciul cu Emma Răducanu.
11.10.2021 | 08:23
Cum a reactionat Aliaksandra Sasnovich dupa ce a eliminato pe Simona Halep Miam luat bilet de avion spre casa inaintea meciului
Cum a reacţionat Aliaksandra Sasnovich după ce a eliminat-o pe Simona Halep: "Mi-am luat bilet de avion spre casă înaintea meciului"
ADVERTISEMENT

Aventura Simonei Halep la Indian Wells a ajuns la final, după înfrângerea suferită în faţa Aliaksandrei Sasnovich, scor 5-7, 4-6, una dintre marile surprize ale turului 3.

La finalul meciului, Aliaksandra Sasnovich a dezvăluit că nu credea prea mult într-un succes în meciul cu Simona Halep şi şi-a cumpărat bilete de avion pentru a se întoarce acasă. Acum, jucătoarea de 27 de ani va trebui să-şi anuleze planurile.

ADVERTISEMENT

Cum a reacţionat Aliaksandra Sasnovich după ce a eliminat-o pe Simona Halep

“Vă mulțumesc tuturor că ați venit, a fost plăcut să joc în fața unui public numeros! Atunci când am văzut sfertul de tablou pe care m-am aflat, a fost amuzant.

Erau 30 la sută şanse pentru mine să câştig, 70 la sută pentru ea. Mi-am zis OK, intru pe teren, mă bucur de joc, dar să câştig?

ADVERTISEMENT

Simona e o mare campioană și recunosc că mi-am luat bilet de avion spre casă înaintea meciului. Nu mă așteptam să câștig! Acum trebuie să îl anulez”, a declarat Aliaksandra Sasnovich.

După victoria cu Simona Halep, pentru Aliaksandra Sasnovich urmează meciul cu Victoria Azarenka, un duel 100% pentru tenisul din Belarus.

ADVERTISEMENT

Aliaksandra Sasnovich şi-a asigurat un cec în valoare de 92.000 de dolari şi 90 de puncte. Este cea mai bună performanţă a sportivei din Belarus la Indian Wells, după ce în trecut mai atinsese turul 3, în 2018.

Simona Halep revine în Europa. Unde va juca

Eliminată în turul 3 de la Indian Wells, Simona Halep se va întoarce în Europa şi va mai juca două turnee în actualul sezon. În perioada 18-24 octombrie, fostul număr 1 WTA va participa la Kremlin Cup (Mosocova).

ADVERTISEMENT

Între 25 şi 31 octombrie, Simona Halep va fi prezentă la Transylvania Open, al doilea turneu WTA organizat la Cluj în 2021.

După 8 ani, Simona Halep a ratat calificarea la Turneul Campioanelor, la capătul unui sezon modest, presărat de probleme medicale. În 2013 a fost ultima dată când românca nu a prins un loc la turneul de final de an.

Situaţia este alarmantă pentru Simona Halep, care a avut un an 2021 de coşmar. Românca se prăbuşeşte în clasament şi riscă să iasă din top 20 WTA.

ADVERTISEMENT