Life

Cum a reacționat Anda Adam când l-a văzut pe Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities: „Nu cred!”

Cum a reacționat Anda Adam atunci când l-a văzut pe Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities, în calitate de prezentator.
14.10.2021 | 18:44
Cum a reactionat Anda Adam cand la vazut pe Victor Slav la Bravo ai stil Celebrities Nu cred
ADVERTISEMENT

Anda Adam a reacționat atunci când l-a văzut pe Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities, cel cu care a fost împreună timp de șase ani. Prezentatorul o înlocuiește pe Ilinca Vandici pentru câteva ediții.

Toate concurentele au fost surprinse de apariția fostului soț al Biancăi Drăgușanu în platoul de la Kanal D. Anda Adam nu și-ar fi imaginat că el este cel care va prelua cârma emisiunii în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Anda Adam când l-a văzut pe Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici are niște probleme de sănătate, așa că Victor Slav va prezenta show-ul de fashion de la Kanal D în locul ei.

Așa cum era de așteptat, Anda Adam a reacționat atunci când l-a văzut pe Victor Slav în platoul de la Bravo, ai stil! Celebrities, unde este concurentă. Blondina și fostul partener al Biancăi Drăgușanu au format un cuplu timp de șase ani, până în 2012.

ADVERTISEMENT

„Nu cred!”, a exclamat Anda Adam atunci când Victor Slav a venit în platou. Și celelalte concurente au fost surprinse de apariția prezentatorului TV în emisiune.

„Le văd foarte animate…” este remarca Ralucăi Bădulescu. „Trebuie să fiți foarte concentrate pe ceea ce faceți”, le spune Victor Slav concurentelor.

ADVERTISEMENT

„Să știi că ne-am cunoscut”, îi spune Sensy prezentatorului, iar acesta îi răspunde imediat: Și acum ne întâlnim și-n această poziție”. Maurice Munteanu intervine în dialogul celor doi: „Aaa, vă întâlniți și-n această poziție”.

Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit în anul 2012. Ulterior, artista s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu, cu care are o fetiță. Cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Victor Slav a fost și el căsătorit cu Bianca Drăgușanu, cu care are o fiică, Sofia Natalia, în vârstă de cinci ani, însă și ei sunt divorțați. Atât Anda Adam, cât și fostul iubit sunt discreți atunci când vine vorba de viața sentimentală.

Victor Slav, despre Bravo, ai stil! Celebrities

Victor Slav a primit cu entuziasm oferta de a-i ține locul Ilincăi Vandici în cadrul emisiunii de la Kanal D. În trecut, acesta a făcut parte din „Brigada sexy” a show-ului, alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău.

Prezentatorul a avut numai cuvinte de laudă pentru Ilinca Vandici și speră că se va ridica la așteptările ei.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei.

O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relaxat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus vedeta TV despre rolul de prezentator.

Cât despre Ilinca Vandici, vedeta nu are probleme grave de sănătate, însă are de „rezolvat mai multe probleme de natură personală, pentru care necesită timp liber”, așa cum a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, o sursă apropiată a prezentatoarei.

ADVERTISEMENT