Fotbal intern

Cum a reacționat Bogdan Planic după ce a fost criticat de Gigi Becali. “Dacă nu-l cerți, stă relaxat!”

05.02.2019 | 13:47
Cum a reactionat Bogdan Planic dupa ce a fost criticat de Gigi Becali Daca nul certi sta relaxat

Gigi Becali a dezvăluit cum a reacționat Bogdan Planic în momentul în care a fost criticat după evoluțiile mai slabe în tricoul vicecampioanei României. Latifundiarul din Pipera l-a luat la rost pe fundașul central sârb după ce FCSB a remizat pe terenul celor de la Dunărea Călărași, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Mai mult, Gigi Becali este sigur că Cristi Bălgrădean, portarul despre care a dezvăluit că nu va mai apăra pentru FCSB, nu o să mai fie liniștit după ce l-a luat la rost la finalul partidei cu Dunărea Călărași. Latifundiarul din Pipera crede că fotbaliștii criticați de el vor fi de două ori mai atenți și nu vor mai repeta greșelile făcute până acum.

Reacția lui Bogdan Planic după ce a fost criticat de Gigi Becali

“M-am mai luat de ei și am trecut cu vederea. Numai că acum așa o să fac, cum am spus. Nu se poate… Dacă nu-l distrugi și nu-l cerți, nu stau atenți. Acum stă lejer Bălgrădean în poartă? Nu stă! Pe Planic dacă nu-l cerți, stă relaxat. Ce, pe mine mă interesează de impresari, de astea? Nu! Eu le respect contractele, își iau salariul, să-și respecte și ei contractele! Planic nu știe că s-a apucat să doarmă în careu ca să dea gol Mediop? Bălgrădean nu știe că el i-a zis lui Mediop să-i dea gol? Știe foarte bine! Acum, când o să intre în poartă, o să stea cu grijă și o să fie atent”, a mai spus finanțatorul roș-albaștrilor.

Bogdan Planic în meciul Astra Giurgiu – FCSB

Postul de titular al lui Bogdan Planic este în pericol. Gigi Becali a dezvăluit că a dat ordin ca oficialii vicecampioanei României să încerce să îl transfere pe Alex Pașcanu, iar pentru Iulian Cristea a făcut o nouă ofertă în valoare de 150.000 de euro, dar Gaz Metan Mediaș nu dorește să renunțe la fundașul central fără să primească 200.000 de euro.