Life

Cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată. Valentina Pelinel a povestit întregul moment

Cristi Borcea a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. De ceva timp însă, afaceristul și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel.
23.03.2023 | 08:18
Cum a reactionat Cristi Borcea cand a aflat ca va fi tata Valentina Pelinel a povestit intregul moment
Cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată. Sursă foto. Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea are în prezent nouă copii, cu patru femei diferite. Începând cu anul 2018 însă, afaceristul s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. De atunci și până acum, cei doi au rămas împreună și se înțeleg de minune, având o familie superbă.

Reacția lui Cristi Borcea când a aflat că va fi tată din nou

Fostul patron de la Dinamo a reușit să aibă alături de Valentina Pelinel o familie cum mulți doar visează. Cei doi au împreună trei copii. Este vorba despre două fetițe gemene, dar și despre un băiat. Primul lor copil s-a născut în urmă cu șase ani.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, anterior, Cristi Borcea mai avea alți șase copii, cu fostele lui partenere de viață. Totuși, de abia după ce au venit pe lume și cele două gemene, în anul 2019, cei doi s-au declarat cu adevărat împliniți. Și totuși cum a arătat momentul în care Cristi Borcea a aflat că devine tată din nou?

Valentina Pelinel a oferit un interviu pentru viva.ro în care a vorbit despre acel episod din viața sa. Vedeta susține că soțul ei a fost mai mult decât fericit când a auzit că va fi tată din nou. Asta în condițiile în care fostul patron de la Dinamo își dorea de mult timp o fetiță.

ADVERTISEMENT

Iată că visul avea să i se împlinească, fix când se aștepta mai puțin. De asemenea, vedeta a mai adăugat că a fost susținută de soțul ei în tot acest timp.”Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.

M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.”, a povestit Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Valentina Pelinel cu cei trei copii

După venirea gemenelor în familia lor însă, vedeta a avut grijă să nu existe diferențe. Aceasta l-a protejat pe fiul ei Milan, astfel încât băiețelul să se bucure de iubire, ca atunci când era singurul copil al familiei. De asemenea, Valentina Pelinel a mai povestit sursei citate că își dorește ca cei trei copiii să fie egali.

În ceea ce privește relația cu fiul cel mare, soția lui Cristi Borcea dezvăluia că ea și Milan au lucrurile lor speciale. Vedeta vrea să înțelegea că se întâmplă în viața fiului ei și de asemenea, spune că sunt momente în care vorbește cu el precum cu un adult.

ADVERTISEMENT

”Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce.”, mai dezvăluia Valentina Pelinel, în interviul acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT