Life

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: “M-a luat în brațe”

Vlad Gherman a dezvăluit cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce a aflat de relația dintre el și Oana Moșneagu. Actrița a avut o reacție neașteptată.
03.02.2022 | 16:04
Cum a reactionat Cristina Ciobanasu dupa ce a aflat de relatia lui Vlad Gherman cu Oana Mosneagu Ma luat in brate
Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce a aflat de relația lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a avut o reacție surprinzătoare după ce Vlad Gherman i-a spus despre relația cu Oana Moșneagu, colega lor din serialul “Adela”.

Cei doi au fost împreună aproximativ nouă ani, dar s-au despărțit la începutul lui 2021. Cristina și Vlad au rămas prieteni după despărțire și lucrează împreună la diverse proiecte.

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit cum a reacționat fosta sa parteneră după ce a aflat că se iubește cu Oana Moșneagu.

Cum a reacționat Cristina Ciobăașu după ce a aflat că Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu a fost prima persoană căreia Vlad Gherman i-a spus despre relația dintre el și Oana Moșneagu. Actorul a decis să-i dea personal această veste, din moment ce toți trei sunt colegi în același serial.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 25 de ani s-a bucurat foarte mult pentru fostul ei iubit, ba chiar l-a îmbrățișat și s-a asigurat că totul este în regulă.

“Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial.

ADVERTISEMENT

S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok.”, a povestit Vlad Gherman la emisiunea CulTour, pe Happy Channel.

Cu toate că au rămas prieteni buni după despărțire, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au stabilit să nu vorbească prea multe despre noile lor relații amoroase.

ADVERTISEMENT

“Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei.”, a mai spus actorul.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre noua relație

Invitați recent la Xtra Night Show, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au oferit detalii despre noua lor relație. Cei doi au ajuns să petreacă foarte mult timp împreună în ultimele luni și chiar au plecat în diverse vacanțe.

“Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ea. Ne-am legat așa după ziua ei.”, a dezvăluit actorul la Antena Stars.

Atunci când Oana Moșneagu a fost răcită, Vlad Gherman a fot foarte atent cu ea. Actriței i s-a părut un gest foarte frumos din partea colegului ei de platou.

“Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț.”, a spus Oana Moșneagu.

Cei doi locuiesc împreună în prezent. Vlad Gherman a precizat că își petrec timpul atât în apartamentul lui, cât și în cel al Oanei.

“Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu căldura e mai greu.”, a spus actorul, amuzat.

ADVERTISEMENT