Fotbal intern

Cum a reacționat Dan Petrescu atunci când s-a întâlnit cu Meme Stoica pe tunelul vestiarelor! EXCLUSIV

14.04.2019 | 21:36
Cum a reactionat Dan Petrescu atunci cand sa intalnit cu Meme Stoica pe tunelul vestiarelor EXCLUSIV

Partida de la Cluj poate decide campioana României, iar tensiunea unui astfel de joc poate aprinde spiritele. În trecut, directorul sportiv al FCSB și antrenorul celor de la CFR Cluj, care au câștigat un campionat împreună la Unirea Urziceni, au avut un conflict uriaș, în care declarațiile au fost extrem de dure. Acum, cei doi au dat nas în nas. Cum a reacționat Dan Petrescu atunci când s-a întâlnit cu Meme Stoica pe tunelul vestiarelor. Cei din jur s-au uitat cu teamă spre cei doi.

Cum a reacționat Dan Petrescu atunci când s-a întâlnit cu Meme Stoica! Marea împăcare: s-au pupat și s-au îmbrățișat

Meme Stoica și Dan Petrescu au îngropat securea războiului. Cei doi s-au revăzut după o perioadă lungă pe stadionul din Gruia. Înaintea jocului dintre CFR și FCSB, antrenorul și directorul sportiv au dat nas în nas pe tunelul de la vestiare. Persoanele care se aflau în jur se temeau de un eventual scandal, știut fiind conflictul de anul trecut dintre cei doi.

Sursele FANATIK au dezvăluit că reacția foștilor parteneri de la Unirea Urziceni a fost total opusă față de așteptările negative. Astfel, Meme Stoica și Dan Petrescu și-au strâns mâinile, s-au pupat prietenește pe obraz și s-au îmbrățișat. Ca doi vechi prieteni ce se regăsesc după o perioadă îndelungată și destul de tulbure. Apoi, la ieșirea pe gazon, “Bursucul” a fost la fel de jovial și cu adversarul de pe banca roș-albaștrilor. Vezi imagini cu Dan Petrescu, Mihai Stoica și Mihai Teja în Galeria Foto.

Mihai Teja Dan Petrescu
Mihai Teja și Dan Petrescu s-au îmbrățisat la ieșirea de la vestiare

Jigniri uluitoare: “Eu poate am înjurat jucătorii, dar nu am lovit spectatorii ca el”

Războiul dintre Meme și Dan Petrescu a fost declanșat de directorul sportiv al FCSB, în timpul sezonului trecut. Oficialul FCSB a semnalat comportamentul grosolan al lui Petrescu.

Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani. Nu mă interesează aceste acuzaţii, problema este că unii chiar consideră că-şi pot permite orice. Petrescu a înjurat de morţi arbitrii. Că îi înjură pe jucători, e treaba lui. Nu e normal. Totul e o regie. De ce nu îl înjură pe Deac? Pentru că nu i-ar permite. Am lucrat cu Petrescu. Îl înjura pe Epaminonda pentru că ştia că nu îi răspunde. Pe Maftei nu îl înjura, i-a spus că nu poate juca fotbal aşa. Eu am fost suspendat o lună că m-am bucurat excesiv la un gol. Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva lui. E un fost mare jucător, un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu se poate permite. Pe acelaşi Petrescu, la meciul tur, nu l-am auzit aşa vehement. Pentru că punctul de pe Arena Naţională l-a luat după o mare eroare de arbitraj. Rămâne de văzut dacă înjurăturile cu morţi sunt trecute cu vederea”, spunea Meme la acea vreme.

Replica lui Dan Petrescu nu s-a lăsat mult așteptată și a fost cel puțin la fel de dură.

E director sportiv de la Steaua care spune că înjur jucătorii. Îi transmit că poate i-am înjurat, dar eu nu am dat în niciun jucător aşa cum a făcut el când a lovit un spectator. Jucătorii pe care eu poate i-am înjurat au ajuns la naţionala României. Eu sunt stelist, am fost în galerie, am fost în echipă, am fost căpitan, am jucat în Liga Campionilor. Am vorbit mereu la superlativ de Steaua, sunt fanul lor în Europa. Da era bărbat, mă suna pe mine. Nu vorbea în presă. Vom ajunge şi noi ca în Grecia. Acelaşi director sportiv îl înjura pe patronul Stelei când era la Urziceni”, a declarat Petrescu.