ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum a reacţionat Dan Petrescu la golul care îi poate aduce titlul. “N-a sărit în sus de bucurie!”

Autor: Iuliana Spirache | 08.05.2018 | 19:11
Cum a reacţionat Dan Petrescu la golul care îi poate aduce titlul.
Dan Petrescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj.

Bogdan Mara a dezvăluit cum a reacţionat Dan Petrescu la golul care îi poate aduce titlul. Andrei Cristea a înscris singurul gol al partidei CSM Poli Iaşi – FCSB, scor 1-0, iar CFR Cluj a rămas pe prima poziţie cu două etape înainte de finalul sezonului competiţional 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara crede că Dan Petrescu nu s-a manifestat la golul înscris de Andrei Cristea. Mai mult, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj susţine că ardelenii au revenit repede cu picioarele pe pământ după ce FCSB a fost învinsă de CSM Poli Iaşi, iar acum se gândesc la următoarele două runde din play-off.

Cum a reacţionat Dan Petrescu la golul care îi poate aduce titlul

“Nu cred că s-a manifestat deloc. N-am fost lângă el, dar cu siguranță nu a sărit în sus de bucurie. A avut o bucurie moderată, cum avem și noi acum. Probabil dacă vom fi și matematic campioni, atunci chiar se va bucura și el într-un fel mai accentuat. Și noi ne-am bucurat puțin aseară, dar azi am revenit cu picioarele pe pământ. Acum depindem doar de noi. Mai sunt de câștigat două meciuri. A fost un rezultat foarte bun pentru noi” a declarat Bogdan Mara

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă îl vom lua pe Budescu. Îl vrea patronul nostru. Finanțatorul nostru are o afinitate pentru Budescu de când a început campionatul, mai ales că a avut evoluții foarte bune. E un jucător pe care îl place foarte mult. Dar noi i-am transmis, din punctul de vedere al conducerii, 3 milioane este un preț foarte mare pentru el. E decizia dânsului. Nu putem spune că există un club în România care nu-l dorește pe Budescu. Oricum vom discuta acest subiect după finalul campionatului. Patronul decide. La 1 milion sună mult mai tentant pentru noi” a mai spus oficialul CFR-ului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!