Life

Cum a reacționat Dani Oțil când a aflat că Rihanna este însărcinată. “I-am scris, că așa e tradiția, văd”

Dani Oțil a postat un mesaj în stilul său caracteristic când a aflat că Rihanna va deveni mămică. Totul are legătură cu intervenția fanilor în viața privată a vedetelor.
01.02.2022 | 10:18
Cum a reactionat Dani Otil cand a aflat ca Rihanna este insarcinata Iam scris ca asa e traditia vad
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a comentat în stilul său caracteristic vestea că Rihanna va deveni pentru prima dată mămică.

Cunoscutul prezentator nu a tolerat niciodată intervenția persoanelor în viața privată a vedetelor și a fost scos din sărite de multe ori de unele mesaje pe care le-a primit.

ADVERTISEMENT

Prin mesajul postat de curând, Oțil le-a transmis într-un mod haios fanilor să încerce să nu se mai bage în viața altora.

Cum a reacționat Dani Oțil când a aflat că Rihanna este însărcinată. “I-am scris, că așa e tradiția, văd”

Rihanna, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. De curând au apărut și primele imagini în care cântăreața își etalează burtica de graviduță.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat vestea, Dani Oțil a reacționat rapid. Cunoscutul prezentator a postat un mesaj în stilul său caracteristic adresat acelor persoane care sunt mereu interesate de viața altora și care trimit tot felul de comentarii indiscrete.

Dani Oțil a scris și despre momentele în care era luat la întrebări de către fani, aceștia fiind interesați de lucruri ce țineau doar de viața sa de familie.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta se gândește că și Rihanna trece prin momente asemănătoare.

“Rihanna e însărcinată. Îi rog pe cei care mi-au scris în public sau privat ‘lasă că o să vezi tu’ să îi scrie și ei. Eu i-am scris, că așa e tradiția, văd. Bănuiesc că i-ați scris și ‘tu când faci copil?!’ în ultimii 5 ani fără să știți dacă poate…sau vrea. (eu deja am întrebat-o ‘uen iu du dă second?’) #veziȚdeOvuleleTaleFiecare”, este mesajul postat de Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Mesajul lui Dani Oțil
Mesajul lui Dani Oțil

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat o mulțime de mesaje amuzante.

“Pe mine mă disperă toate “influekerițele” ce își pun la story că e gravidă Rihanna, zici că toate sunt rude de gradul I cu ea

ADVERTISEMENT

Eu după 3 copii primesc întrebări PE CÂND FETIȚA?

Nu știu…eu am întrebat-o de nuntă. Nu așa se face? Trebuia nunta și apoi copil. Ntz ntz ntz!

Dacă nu te-au întrebat când vine și bebe 2, tot degeaba!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de prezentator.

ADVERTISEMENT
Tags: