Life

Cum a reacționat Dani Oțil când a primit avansuri de la bărbați. A recunoscut în direct asta!

Cum a reacționat Dani Oțil când a primit avansuri de la bărbați. Prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut, în direct, că s-a simțit flatat în astfel de momente.
17.06.2022 | 23:29
Cum a reactionat Dani Otil cand a primit avansuri de la barbati A recunoscut in direct asta
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a recunoscut că a primit avansuri și de la bărbați, lucru care l-a făcut să se simtă flatat.

Cum a reacționat Dani Oțil când a primit avansuri de la bărbați

În ediția de vineri a matinalului pe care îl prezintă alături de Răzvan Simion, Dani Oțil a recunoscut că au fost momente în care a primit avansuri și de la bărbați. Prezentatorul a jucat jocul Am/N-am cu invitata sa, Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă o persoană de același sex i-a făcut vreodată avansuri, Dani Oțil nu a ezitat și a răspuns afirmativ, fără să intre prea mult în detalii.

Cu toate acestea, Dani Oțil spune că se simte măgulit atunci când vede că bărbații sunt atrași de el, deoarece ei au “ochiul format” și observă atunci când este aranjat bine.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…”, a spus prezentatorul la Antena 1.

De asemenea, soțul Gabrielei Prisăcariu a fost întrebat dacă s-a uitat vreodată la filme pentru adulți, alături de vreo parteneră. Răspunsul său a fost, din nou, unul afirmativ.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și soția sa vor pleca în vacanță fără fiul lor

Recent, Dani Oțil a mărturisit, tot în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, că el și Gabriela Prisăcariu vor pleca în vacanță fără fiul lor, Luca Tiago. Din păcate, prezentatorul nu a reușit nici acum să-i facă pașaport micuțului.

Acesta nu poate merge în vacanță cu părinții din cauza faptului că nu are actele necesare. Cel mai probabil, băiețelul va rămâne în grija bunicilor.

ADVERTISEMENT

“De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a spus Dani Oțil la Antena 1.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în septembrie 2021 și au fost deja întrebați dacă au de gând să mai facă un copil.

Prezentatorul a spus că unul îi este de ajuns și nu vrea să se gândească ce ar face în casă și al doilea.

“Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă.”, a declarat acesta la matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT