Life

Cum a reacționat Dani Oțil când fostul iubit al actualei sale logodnice a apărut în platoul emisiunii pe care o prezintă

16.10.2020 | 16:04
Cum a reactionat Dani Otil cand fostul iubit al actualei sale logodnice a aparut in platoul emisiunii pe care o prezinta
Cum a reacționat Dani Oțil când fostul iubit al actualei sale logodnice a apărut în platoul emisiunii pe care o prezintă Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a avut o reacție neașteptată când, în platoul emisiunii pe care o prezintă, a venit fostul iubit al actualei sale logodnice, Gabriela Prisacariu. Prezentatorul a părăsit platoul, imediat ce Valentin Sanfira, bărbatul care a avut o poveste de dragoste cu actuala sa parteneră, și-a facut a apariția.

Cântărețul de muzică populară a fost invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani” împreună cu actuala soție a acestuia, Codruța Filip, dar acest lucru nu l-a făcut pe prezentator să-și dorească să dea ochii cu el.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Dani poate fi considerat nejustificat, dat fiind faptul că povestea dintre artist și Gabriela s-a încheiat de multă vreme.

Reacția lui Dani Oțil când urma să dea ochii cu fostul iubit al logodnicei sale.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu
Dani Otil si Gabriela Prisacariu
Sursa foto: Instagram

Valentin Sanfira și soția lui au cântat împreună o melodie, după care au avut o scurtă discuție cu Florin Ristei, co-prezentator, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

În tot timpul în care cei doi au fost în platou, Dani Oțil a fost absent. Relația dintre solistul de muzică populară și iubita prezentatorului a avut loc în timpul în care femeia participa la show-ul  Next Top Model și a durat câteva luni.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări.

ADVERTISEMENT

După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare.” a declarat o sursă apropiată celor doi pentru starpopular.ro

Cântărețul este acum căsătorit cu o altă femeie, cununia civilă celor doi a avut loc de curând, pe 10 octombrie anul acesta. Codruța Filip este consilier la Ministerul Sanătății și cântăreață.

ADVERTISEMENT
Valentin Sanfira și Codruța Filip
Valentin Sanfira și Codruța Filip
Sursa foto: Instagram

Și moderatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a cerut-o de soție pe actuala parteneră de viață. Oțil și Prisacariu s-au logodit în timpul unei vacanțe exotice. Cei doi sunt foarte discreți cu privire la viața personală și nu au dat foarte multe detalii despre pașii următori.

Blonda este și singura femeie cu care omul de televiziune s-a afișat în public după relația cu Mihaela Rădulescu. Modelul este o prezentă constantă in mediul online și are o multitudine de admiratori. Ea este pasionată de sport și nu ezită în a se poza în ipostaze foarte provocatoare.

ADVERTISEMENT