Life

Cum a reacționat Elena în momentul în care Zanni a câștigat Survivor România 2021? Gestul Faimoasei spune totul

Elena Marin pare să îl fi iertat, deja, pe Zanni, pentru toate atacurile pe care le-a suportat timp de șase luni și a reacționat cu eleganță în momentul în care fostul ei coleg a câștigat Survivor România 2021.
11.07.2021 | 15:51
Cum a reactionat Elena in momentul in care Zanni a castigat Survivor Romania 2021 Gestul Faimoasei spune totul
ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, și Elena Marin sunt personajele din echipa Faimoșilor care, de-a lungul timpului, au fost în centrul unor certuri epocale, dansatoarea fiind acuzată de cântăreț că se victimizează și că ar fi falsă.

Ce i-a spus Elena Marin lui Zanni, după finala Survivor?

Elena Marin a fost eliminată, în semifinalele Survivor România 2021, ea fiind, la acea vreme, în fața votului publicului alături de Maria Chițu și Zanni. Și, chiar dacă a fost eliminată și a recunoscut că a fost un moment dureros, Elena Marin a avut, totuși, puterea să reacționeze elegant după ce Zanni a pun mâna pe trofeul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță, Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie. A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit”, a spus Elena Marin, citată de Wowbiz.

Mai mult, în momentul în care Zanni a fost anunțat drept câștigător, Elena Marin, în ciuda faptului că, timp de șase luni s-au certat fără încetare, a avut puterea să meargă și să îl îmbrățișeze pe Zanni.

ADVERTISEMENT

Zanni, scuze mascate la adresa Elenei Marin?

„Sunt convins că Elena este o fată matură, o fată isteață. Sunt convins că am fost uneori luați de val și a fost o chestie între noi. În momentul de față, când gândim lucrurile la rece, am crezut mereu în sinea mea că mă apreciază și crede că merit, numai că nu poți lăsa garda jos când lupți pentru ceva. Înțeleg reacțiile și intențiile fiecăruia. A fost o competiție dură”, a spus și Zanni, citat de Wowbiz.

Mai mult, în momentul în care a fost îmbrățișat de Elena Marin, după ce a câștigat finala Survivor România 2021, Zanni nu a prea știu să reacționeze, dând impresia că este pus în fața unei situații dificile.

ADVERTISEMENT

„Ana (Porgras, n. red.), lasă-mă! Hai, Elena!”, spunea Zanni, râzând, în momentul în care a fost luat în brațe de Elena Marin, după finala Survivor România 2021.

Elena Marin l-a atacat pe Zanni chiar înainte de finala Survivor

Chiar dacă Elena Marin l-a felicitat pe Zanni după ce acesta a câștigat Survivor România, dansatoarea a vorbit despre el cu o zi înainte de ultimul act al competiției, iar în vorbele ei nu a fost loc de complimente.

ADVERTISEMENT

”El (Zanni, n. red.) m-a văzut, a ieșit și el din sala de Consiliu și a zis: `Mă bucur că ai plecat, nu ți-au mers strategiile și nu mai ai de ce să te mai prefaci`. Și e trist că în momentul în care vezi că un om este la pământ să îi mai dai și tu una. Cred că era mai uman, mai frumos, să se abțină, să nu zică nimic”, a spus Elena Marin după ce a fost eliminată în semifinala Survivor România 2021de pe 8 iulie 2021.

Zanni și Elena Marin, scandalul din centrul Survivor România 2021

Chiar dacă, în principiu, Survivor România este un reality-show car epune baza pe întrecerile sportive, deliciul emisiunii l-a făcut, probabil, scandalul dintre Elena Marin și Zanni.

Iar cearta dintre Elena Marin și Zanni a pornit încă de la începuturile Survivor România 2021. Motivul oficial a fost că Faimoasei Elena Marin i-a dispărut mâncarea și, intuind corect, dansatoarea a dat vina pe Zanni.

Iar Zanni, la acea vreme, nu a recunoscut nici în ruptul capului că a făcut respectivul gest, deși, câteva luni mai târziu a admis că i-ar fi furat mâncarea Elenei Marin.

Cu toate acestea, deja, tensiunile dintre cei doi au ajuns la cote paroxistice, discuțiile dintre cei doi Faimoși rezumându-se, de fapt, la un lung șir de jigniri și plânsete.

ADVERTISEMENT