News

Cum a reacționat Elena Udrea când Mircea Dinescu a pus pe copertă un trucaj cu ea în sânii goi. ”M-a băgat înaintea ministrului”

Mircea Dinescu a dezvăluit că, în urmă cu un deceniu, a cerut audiență la Elena Udrea, care la acea vreme era ministru al Turismului. Poetul tocmai ”o comisese”, însă Udrea a gustat gluma.
17.04.2022 | 15:11
Cum a reactionat Elena Udrea cand Mircea Dinescu a pus pe coperta un trucaj cu ea in sanii goi Ma bagat inaintea ministrului
Elena Udrea nu s-a supărat pe gluma făcută de Mireca Dinescu / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Poetul Mircea Dinescu a povestit că Elena Udrea avea toate motivele să fie supărată pe el, însă ministrul a știut să guste gluma și chiar l-a ajutat să-și rezolve problema pe care o avea.  Dinescu o pusese pe Elena Udrea pe coperta revistei Plai cu boi, pe care o conducea, într-o ținută extrem de lejeră. Mai mult, fotografia folosită era trucată.

Mircea Dinescu: ”Elena Udrea mă simpatiza”

”Eu îmi amintesc, pe vremea în care era ministresă la Turism, am fost odată în audiență, pentru că drumul de la Cetate era plin de hârtoape. Doi kilometri. Primăria era de acord să asfalteze, dar se stătea la coadă. Elena Udrea m-a primit imediat. Mă simpatiza, deși făcusem mișto de ea în revista Plai cu boi.

ADVERTISEMENT

Apăruse atunci lozinca: Fapte, nu vorbe! Eu am pus-o pe Elena Udrea pe copertă cu sânii goi – un trucaj – și am scris: Lapte, nu vorbe! A gustat gluma. Avea umor!”, a povestit Mircea Dinescu la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Mircea Dinescu a mai dezvăluit că Elena Udrea a fost de acord să intervină pentru el și a rezolvat situația în doar câteva minute. ”Da, a dat telefon la primar. A rezolvat, țac-pac!”, a mai explicat poetul.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea l-a ținut la ușă pe fostul ministru Teodor Baconschi

Mircea Dinescu a mai făcut, însă, o dezvăluire extrem de interesantă. El a povestit că s-a întâlnit, la ușa Elenei Udrea, cu Teodor Baconschi, pe atunci ministru de externe.

Interesant este că, dintre cei doi, Udrea l-a preferat pe Dinescu, pe care l-a băgat în biroul ei înaintea colegului de guvern.

ADVERTISEMENT

”Dar altceva vreau să spun, nu de lapte. La coadă la ea erau câteva personaje celebre în guvernul României, veneau în audiență la ea. Baconshi, de exemplu. L-am văzut așteptând. Pe mine m-a băgat înainte. Ea era cureaua de transmisie a partidului către Băsescu”, a mai povestit Dinescu la emisiunea respectivă.

Dinescu a lăsat să se înțeleagă, însă, că nu doar Baconschi făcea drumuri dese în biroul Elenei Udrea, la vremea respectivă. O groază de politicieni importanți, cu funcții înalte, chiar și din alte partide, mergeau în audiență la Elena Udrea, mai ales că era cunoscută relația apropiată pe care aceasta o avea cu Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT
Tags: