Life

Cum a reacționat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, atunci când a aflat că nu își poate cunoaște tatăl niciodată

Profesoara Adriana Iliescu nu a mai putut să țină totul secret. A fost nevoită să-i explice fetiței sale că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl.
21.01.2022 | 12:21
Cum a reactionat Eliza fiica Adrianei Iliescu atunci cand a aflat ca nu isi poate cunoaste tatal niciodata
Cum a reacționat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, atunci când a aflat că nu își poate cunoaște tatăl
ADVERTISEMENT

Profesoara Adriana Iliescu a devenit în anul 2016 cea mai bătrână mama din România.

Eliza a fost mereu curioasă să afle identitatea tatălui său, iar acum a venit momentul ca mama sa să-i explice totul.

Se pare că adolescenta a fost extrem de tristă și a plâns atunci când aflat că nu își va putea cunoaște tatăl niciodată.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Eliza, fiica Adrianei Iliescu, atunci când a aflat că nu își poate cunoaște tatăl niciodată

Adriana Iliescu a devenit mamă în anul 2016. La acel moment, profesoara avea 66 de ani. A născut o fetiță pe care a crescut-o fără să fie ajutată de nimeni. Eliza este acum o tânără domnișoară, iar în curând va împlini 17 ani.

Cum era de așteptat, aceasta a dorit mereu să știe cine este tatăl său. Pentru o perioadă, Adriana Iliescu a reușit să-i ascundă adevărul.

ADVERTISEMENT

“M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze.

Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, spunea profesoara în urmă cu aproape trei ani.

Eliza a insistat însă, iar în final mama sa a fost nevoită să-i explice totul. Fata a aflat cum a venit pe lume, dar și faptul că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl. Surse apropiate familiei au declarat că și Adriana Iliescu a trecut prin momente destul de dificile încercând să-i explice totul.

ADVERTISEMENT

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

ADVERTISEMENT

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. “, au declarat apropiații familiei potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT