Life

Cum a reacționat fiica Andreei Marin după divorțul prezentatoarei TV de Ștefan Bănică: „M-a sensibilizat foarte tare”

Andreea Marin a dezvăluit cum a reacționat fiica ei după divorțul de Ștefan Bănică Jr. Violeta a avut o reacție surprinzătoare în acel moment.
21.06.2021 | 09:16
Cum a reactionat fiica Andreei Marin dupa divortul prezentatoarei TV de Stefan Banica Ma sensibilizat foarte tare
Cum a reacționat fiica Andreei Marin după divorțul prezentatoarei TV de Ștefan Bănică. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin (46 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (53 de ani) au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani și au o fiică în vârstă de aproape 14 ani, Ana Violeta.

Fiica îndrăgitei prezentatoare TV a avut o reacție neașteptată după ce mama ei a divorțat de juratul de la X Factor.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat fiica Andreei Marin după divorțul prezentatoarei TV de Ștefan Bănică

Divorțul de Șteafn Bănică Jr. a fost un moment delicat atât pentru Andreea Marin, cât și pentru Violeta, care avea doar șase ani la acea vreme.

Prezentatoarea de la TVR 2 a declarat că fiica ei i-a adresat o întrebare foarte grea și dureroasă după separarea de celebrul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Violeta a întrebat-o pe mama ei dacă niciodată nu va mai putea fi împreună cu ambii părinți. Atât ea, cât și Ștefan Bănică au fost lângă ea și i-au arătat că pot fi o familie chiar și după un divorț.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat.

ADVERTISEMENT

Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea.

Deci, prin maturitatea noastră, acel ‘niciodată’ nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat Andreea Marin, potrivit evelinapauna.ro, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Marin și-a dorit ca mama ei să-și refacă viața

La un moment dat, Violeta i-a spus mamei ei că este conștientă că își va reface viața, la un moment dat. Andreea Marin a fost uimită să audă că va fi curtată de bărbați și că fiica ei va accepta orice partener.

Uimirea a fost mult mai mare venind chiar din gura fiicei ei, care avea o vârstă fragedă atunci când părinții s-au despărțit.

„Mi-a spus ‘Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!’ Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc”, a mai povestit Andreea Marin.

Violeta se apropie de vârsta de 14 ani și a devenit o adevărată domnișoară. Mama ei a dezvăluit, recent, că încă nu este interesată să aibă un iubit, dar este pregătită pentru acest moment din viața fiicei ei.

ADVERTISEMENT