Sporturi

Cum a reacționat fiica lui Darren Cahill când tatăl ei i-a spus că nu o va mai antrena pe Simona Halep: “A fost adoptată de familia mea!”

30.05.2019 | 11:26
Cum a reactionat fiica lui Darren Cahill cand tatal ei ia spus ca nu o va mai antrena pe Simona Halep A fost adoptata de familia mea
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul doi de la Roland Garros după ce a trecut de Ajla Tomljanovic. Campioana noastră va evolua joi, în turul doi al competiției, împotriva polonezei Magda Linette. Simo are ca obiectiv apărarea trofeului obținut aici în 2018. Însă de această dată nu îl va avea alături pe Darren Cahill, antrenorul australian alături de care a colaborat între 2015 și 2018. 

Cum a reacționat fiica lui Darren Cahill când tatăl ei i-a spus că nu o va mai antrena pe Simona Halep

Colaborarea dintre Simona Halep și Darren Cahill a fost una foarte strânsă, iar într-un interviu pentru New Yorker, Darren a dezvăluit că fiica sa, Tahlia, a plâns când a anunțat-o că nu o va mai antrena pe Simona Halep: “Simona a fost adoptată de familia mea, să fiu sincer. Fiica mea a început să plângă în momentul în care i-am spus că nu o să mai fiu antrenorul lui Simo. I-am spus “voi fi acasă cu tine”. Halep e parte din familia noastră”, a spus Cahill pentru newyorker.com.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a spus că un alt motiv pentru care nu o mai antrenează pe Simona Halep este faptul că un tehnician își poate pune amprenta un timp limitat: “Cred că e o perioadă de 3-4 ani în care poţi să ajuţi un jucător. Apoi, dacă mesajul vine de la aceeaşi persoană, nu mai e la fel de eficient”, a declarat Cahill.

Între Simona Halep și Tahlia Cahill există o relație de prietenie. Simo i-a făcut cadou la un moment dat un echipament complet de la Nike, iar Darren a ținut să îi mulțumească public campioanei noastre: “Frumoasă mișcare de picioare, Tahlia Cahill. Mulțumesc Simona Halep pentru Costumul Nike Court. A fost cel mai bine îmbrăcată de pe terenurile publice Goodwood”, a spus Cahill.

ADVERTISEMENT
Simona Halep și Darren Cahill
Cum a reacționat fiica lui Darren Cahill când tatăl ei i-a spus că nu o va mai antrena pe Simona Halep A fost adoptată de familia mea!

Simona Halep și Darren Cahill, parteneriat de 4 ani

Simona Halep joacă împotriva lui Magda Linette, joi, în jurul orei 18:30, în turul secund de la Roland Garros. Dacă se va impune, campioana noastră va evolua împotriva învingătoarei din meciul Krunic – Tsurenko.

Darren Cahill a început să colaboreze alături de Simona Halep în anul 2015 într-un program al sponsorului Adidas. Australianul a devenit antrenor full time al Simonei Halep în 2017 și cei doi au rămas împreună până la finalul sezonului 2018.

ADVERTISEMENT
Simona Halep și Tahlia Cahill
Cum a reacționat fiica lui Darren Cahill când tatăl ei i-a spus că nu o va mai antrena pe Simona Halep A fost adoptată de familia mea!
  • 1 titlu de Grand Slam a obținut Simona Halep (Roland Garros 2018)
  • 4 ani au colaborat Halep și Cahill
  • 1 milion de euro anual încasa Darren Cahill de la Simona Halep