Cum a reacţionat George Ţucudean după penalty-ul ratat cu Hermannstadt: “Bine că nu am pierdut”

Razvan Nicolae   
in CFR Cluj
02/02/2019, 22:32
Cum a reacţionat George Ţucudean după penalty-ul ratat cu Hermannstadt: “Bine că nu am pierdut”
Cum a reacţionat George Ţucudean după penalty-ul ratat cu Hermannstadt

George Ţucudean a ratat un penalty în meciul CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-1. Atacantul de 27 de ani nu l-a putut învinge de la 11 metri pe Cătălin Căbuz, însă a reuşit să marcheze golul care i-a adus un punct campioanei României. La finalul meciului din Gruia, internaţionalul român a vorbit despre ratarea penalty-ului, dar şi despre celelalte ocazii pe care nu a putut să le fructifice.

“Puteam să dau două goluri din ocaziile avute în seara asta. Nu avem ce face. Vin următoarele meciuri. Nu am putut să-i deschidem. Se mai întâmplă să ratezi. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Mai ştiu câteva meciuri în care am rata vreo patru ocazii mari de gol. Eram montaţi înainte de meci, dar ştiam că urmează un meci dificil. S-a văzut şi că FCSB a avut un meci greu”, a declarat George Ţucudean la finalul meciului CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-1.

George Ţucudean a ratat un penalty cu Hermannstadt. Ce spune despre lupta la titlul de golgeter

George Ţucudean a ratat un penalty în meciul cu Hermannstadt, într-un moment în care oaspeţii erau în avantaj. La finalul meciului, atacantul de 27 de ani a fost întrebat despre lupta pentru titlul de cel mai bun marcator din actualul sezon din Liga 1 Betano. “Sunt jucători care îmi pot pune probleme şi să nu câştig titlul de golgheter, dar vreau să mă concentrez pe joc şi să-mi ajut echipa. Azi aveam şansa să ajungem la opt puncte în faţa lui FCSB”, a mai precizat George Ţucudean.

Billel Omrani a vorbit la rândul lui la finalul meciului din Gruia şi a declarat că îi pare rău că el şi colegii lui nu au putut să întoarcă rezultatul. “Uneori se întâmplă aşa. Ei au înscris primii, dar am făcut tot posibilul să întoarcem soarta meciului. Din păcate nu s-a putut, ei s-au apărat foarte bine şi nu am putut să marcăm şi golul doi”, a susţinut atacantul francez.

Închide ×