Cum a reacţionat Ionel Gane după Hermannstadt – Dinamo 0-2: “În fiecare zi pot apărea plecări”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
13/01/2021, 21:19
Cum a reacţionat Ionel Gane după Hermannstadt – Dinamo 0-2: “În fiecare zi pot apărea plecări”
Cum a reacţionat Ionel Gane după Hermannstadt - Dinamo 0-2: "În fiecare zi pot apărea plecări" (sursă foto: sportpictures.eu)

Dinamo a pornit cu dreptul în returul campionatului, după 2-0 cu Hermannstadt, chiar dacă echipa trece prin grave probleme financiare. La finalul partidei de la Mediaş, Ionel Gane a oferit o primă reacţie după victoria obţinută de elevii lui.

Cu toate că a avut parte de un lot slăbit, după ce mai mulţi jucători au părăsit echipă în iarnă, Ionel Gane a dat lovitura şi a obţinut trei puncte importante pentru Dinamo. Diego Fabbrini, fotbalist care şi-a depus memoriu în ziua meciului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, a deschis scorul în meciul de la Mediaş.

Ionel Gane şi-a felicitat jucătorii, care au început returul cu o victorie importantă în meciul cu Hermannstadt. În plus, antrenorul “câinilor” a preferat să nu vorbească prea mult despre investitorii spanioli, însă i-a lăudat pe fanii din DDB.

Ionel Gane, reacţie după Hermannstadt – Dinamo 0-2

“A fost un meci bun, mai ales că a fost prima partidă a returului. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru caracterul arătat. Am fost foarte bine organizaţi şi nu-mi aduc aminte de vreo ocazie a adversarilor.

Am punctat atunci când a trebuit. E greu să vă spun (n.r. dacă vor mai pleca jucători). Fiecare încearcă să găsească o soluţie. Cei care au rămas merită tot respectul nostru şi al suporetrilor.

Singurul nostru sprijin vine de la fani. Nu mai cred în spanioli, ne-au amăgit de prea multe ori. Cred în suporteri şi în echipă.

La fiecare antrenament fac tot posibilul ca echipa să arate bine. În fiecare zi pot apărea plecări. Suntem aici şi continuăm să luptăm”, a declarat Ionel Gane la finalul meciului Hermannstadt – Dinamo 0-2.

Ce urmează pentru Dinamo în Liga 1

Meciurile din Liga 1 se vor juca la foc automat în Liga 1, iar sâmbătă este programată următoarea partidă a lui Dinamo în campionat. “Câinii” vor primi vizita Chindiei Târgovişte, echipă care a obţinut victoria în turul campionatului.

Pe 24 ianuarie, Dinamo se va deplasa pe terenul lui FC Botoşani, pentru ca mai apoi, pe 27 ianuarie, să fie gazda lui Gaz Metan Mediaş. În ultima zi a lunii ianuarie, “câinii” merga la Arad pentru duelul cu UTA.

Închide ×