Life

Cum a reacționat iubita lui Bursucu atunci când a aflat ce emisiune va prezenta acesta. Cei doi nu locuiesc împreună

Prezentatorul Bursucu de la Kanal D a dezvăluit ce reacție a avut iubita sa atunci când a aflat că va prezenta o emisiune matinală. Acesta a explicat și de ce nu locuiesc împreună.
11.06.2022 | 13:33
Cum a reactionat iubita lui Bursucu atunci cand a aflat ce emisiune va prezenta acesta Cei doi nu locuiesc impreuna
Cum a reacționat iubita lui Bursucu atunci când a aflat ce emisiune va prezenta acesta. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bursucu de la Kanal D a dezvăluit cum a reacționat iubita sa când a aflat că va prezenta o emisiune matinală la Kanal D.

Reacția iubitei lui Bursucu de la Kanal D când a aflat că prezintă un matinal

Prezentatorul a dezvăluit că aceasta nu se aștepta deloc ca iubitul ei să facă un matinal și, mai mult decât atât, a mărturisit că ea a fost șocată când a auzit.

ADVERTISEMENT

Andreea, iubita lui Bursucu de la Kanal D, a fost foarte bucuroasă când a aflat că acesta va avea o emisiune de dimineață, pentru care trebuie să se trezească la 5:00. Conform acestuia, Andreea a început să cânte și să danseze de fericire.

„Asta mi-a spus și soția mea. În momentul în care eu i-am spus că o să fac un matinal ea a rămas șocată. Când a auzit că o să trebuiască să mă trezesc de la 5 a început să danseze și să cânte”, a spus Bursucu, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bursucu de la Kanal D a precizat că iubita lui s-a bucurat să îl vadă obosit. Chiar el a mărturisit că nu mai are chef de nimic când ajunge acasă, după o zi de muncă.

„S-a bucurat să mă vadă atât de obosit. Plus că vii seara prea obosit acasă, nici nu mai ceri foarte multe lucruri, fie vorba între noi. E și ea mai relaxată. Că nu-ți mai arde”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Bursucu nu locuiește cu fetițele și iubita sa

Prezentatorul de la Kanal D are acum emisiunea Dimineața cu noi. El locuiește în București, în zona de nord, în timp ce soția lui și cele două fiice ale sale locuiesc în Constanța.

Bursucu a mărturisit că trebuie să facă mereu naveta, dar spune că s-a obișnuit de atâția ani. Conform prezentatorului, condițiile de viață din Constanța sunt mai bune și aceasta este alegerea perfectă pentru copiii lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, una dintre fetițele sale este la școală și cealaltă la grădiniță și nu ar vrea să le transfere în Capitală.

„Stau la Constanța de vineri până luni dimineața. Nu avem ce să facem. Copiii au nevoie de tine. M-am și obișnuit așa. Nu cred că am putea face altfel.

Pentru binele copiilor, nu. Fetele mele au tot ce le trebuie acolo. Au condiții mult mai ok la Constanța”, a spus el.

ADVERTISEMENT