ADVERTISEMENT
Life

Cum a reacționat iubita lui Irinel Columbeanu după ce a fost prins la brațul unor puștoaice! Oana a spus totul

Irinel Columbeanu a fost prins la brațul unor puștoaice, iar iubita omului de afaceri a reacționat imediat.
Autor: Radu C. Munteanu | 29.05.2021 | 16:18
Cum a reacționat iubita lui Irinel Columbeanu după ce a fost prins la brațul unor puștoaice! Oana a spus totul
Irinel Columbeanu si Oana nu mai sunt impreuna Sursa foto: Facebook

Irinel Columbeanu și Oana s-au iubit timp de câțiva ani, dar, pare-se, cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva vreme, iar acum nu mai este loc de nicio împăcare între cei doi.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat iubita lui Irinel Columbeanu după escapadă

Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi, de curând, în timp ce, ca un adevărat milionar care se respectă, se bucură de momente de vis alături de două puștoaice, omul de afaceri coborând dintr-un bolid de lux, condus de un șofer.

Iar escapada surprinsă de paparazzi nu a fost trecută cu vederea de Oana, ex-iubita lui Irinel Columbeanu, fotomodelul fiind explicită în a transmite ce simte cu privire la imaginile în care omul de afaceri părea să se bucure cam prea mult de prezența altor femei în preajma lui.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Coincidența despărțirilor lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu pare să își fi revenit, măcar financiar, în ultima vreme, el fiind surprins în compania unor domnișoare departe de jumătatea vârstei lui, profitând la maximum de beneficiile pe care le pot aduce banii.

Astfel, condus într-un bolid de lux de șofer, Irinel Columbeanu și cele două tinere, una blondă, alta brunetă, și-au făcut apariția, în miez de noapte, în zona de fițe a Capitalei, în locuri în care, de altfel, cel care era cunoscut ca fiind ”Milionarul de la Izvorani”, nu mai călcase de ceva vreme.

Irinel Columbeanu si Oana
Irinel Columbeanu si Oana s-au iubit trei ani, iar acum milionarul a revenit in atentie cu o mica escapada Sursa foto: Facebook

Culmea coincidenței, pe vremuri, pe când vila de la Izvorani era bine întreținută – acum nici nu mai există, fiind distrusă de un incendiu-, Irinel Columbeanu își sfârșea, practic, relația cu Monica Gabor în compania altor două tinere, dar așezați comod într-un jacuzzi.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și Oana s-au iubit ani buni

Irinel Columbeanu, schimbat total după ce problemele financiare și-au făcut loc în viața lui, a avut, în ultimii ani o relație discretă cu Oana, o tânără pe care a cunoscut-o pe litoralul românesc, în timpul unui concurs de Miss.

Cei doi, despărțiți de 40 de ani la vârstă, s-au iubit în cea mai mare discreție timp de trei ani, vara lui 2020 fiind însă momentul în care și-au spus ”Adio”, relația lor ajungând la final, Oana continuându-și cariera de fotomodel și făcând câteva drumuri în Dubai în interes profesional, în timp ce Irinel Columbeanu a rămas în țară, în apartamentul din zona Obor în care locuiește.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost unul dintre bogații României

Irinel Columbeanu era, la jumătatea anilor 2000, unul dintre cei mai bogați români, în topurile de profil fiind cotat cu o avere de zeci de milioane de euro, o vilă somptuoasă la Izvorani și o soție fotomodel care făcea senzație în showbiz, Monica Gabor.

Totul însă s-a prăbușit în momentul în care investițiile făcute într-o fabrică de ciment s-au dovedit a fi total neinspirate, iar falimentul a bătut la ușă, din averea lui rămânând, probabil mai puțin de o zecime.

ADVERTISEMENT

Averea de zeci de milioane de euro s-a spulberat, casa de la Izvorani a devenit amintire, iubirile (unele chiar scandaloase) și fotomodelele au dispărut, iar Irinel Columbeanu s-a mutat într-un apartament modest, în zona Obor a Capitalei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!