Fotbal intern

Cum a reacţionat iubita lui Mitriţă după eliminarea din Craiova – Sepsi. Foto

10.11.2018 | 09:40
Cum a reacţionat iubita lui Mitriţă după eliminarea din Craiova - Sepsi. Alexandru Mitriţă îşi sărută iubita după meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi CSM Politehnica Iaşi

Alexandru Mitriţă a fost eliminat în partia Craiova – Sepsi, după două cartonaşe galbene venite în urma simulărilor. Jucătorul oltenilor a fost urmărit din tribunele stadionului “Ion Oblemenco”, aşa cum se întâmplă la fiecare partidă, de iubita sa, care a încercat să-l calmeze după ce a văzut cartonaşul roşu.

Alesia este blonda care îi stă alături lui Alexandru Mitriţă de ani buni, la bine şi la greu. Tânăra îl însoţeşte pe jucătorul lui Devis Mangia la fiecare meci de acasă şi, atunci când are posilitatea, merge şi la cele din deplasare. Fie că e vorba de partidele de la Craiova sau de cele de la echipa naţională a României, Alesia merge să-l susţină pe viitorul său soţ şi la fel a făcut-o şi la meciul cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, atunci când Mitriţă a fost eliminat.

Cum a reacţionat iubita lui Mitriţă după eliminarea din Craiova – Sepsi

Nervos după decizia arbitrului, Alexandru Mitriţă a fost stăpânit cu greu. Încurajat şi din tribune, după ce a fost strigat de câtva ori de iubita sa ( vezi VIDEO aici), acesta a părăsit terenul. Imediat după meci, micuţul fotbalist a fost aşteptat de blondină şi împreună au mers către casă.

Devis Mangia a discutat la final despre eliminarea jucătorului său, pe care o consideră injustă: “Nu cred că a fost ceva la acel duel între Mitriţă şi portar. A exagerat portarul oaspeţilor. Ok, nu a fost penalty, dar de ce să-i dai al doilea galben acolo? Pentru mine Mitriţă e foarte important. Nu doar pentru Craiova, ci pentru fotbalul românesc. Din păcate e lovit foarte des, în toate meciurile. Nu e vorba doar de el”.

Iubita lui Alexandru Mitirţă îl strigă pe jucătorul Craiovei la meciul cu Sepsi
Iubita lui Alexandru Mitirţă îl strigă pe jucătorul Craiovei

Alexandru Mitriţă s-a născut pe 8 februarie 1995 şi a jucat de-a lungul timpului la Turnu Severin, Viitorul, FCSB U21, Pescara şi din vara anului 2017 joacă la Universitatea Craiova.