Premier League

Cum a reacţionat Jose Mourinho după Manchester United – Tottenham 0-3. “Cer să fiu respectat”. Video şi foto

28.08.2018 | 08:45
Cum a reactionat Jose Mourinho dupa Manchester United  Tottenham 03 Cer sa fiu respectat Video si foto

Jose Mourinho a reacţionat destul de dur la conferinţa de presă care a urmat după Manchester United – Tottenham 0-3. Tehnicianul portughez a avut parte de o seară de coşmar în epilogul rundei a 3-a din Premier League, Spurs controlând meciul de pe Old Trafford de o manieră de-a dreptul dezarmantă pentru fanii “diavolilor roşii”. Practic, United nu a avut nici un moment iniţiativa în faţa unei echipe care nu mai câştigase de foarte mulţi ani la Manchester. United a părut în multe momente ale jocului o formaţie care abia atunci s-a reunit pentru prima dată şi nu are nici cele mai elementare scheme de joc stabilite.

De altminteri, o bună parte dintre fanii lui United nu au vrut să rămână să vadă până la capăt supliciul la care erau supuşi favoriţii lor şi au părăsit stadionul cu minute bune înainte de final. Imediat cum s-a încheiat partida The Special One s-a îndreptat către centrul terenului cu o privire pierdută şi cu mersul unui somnanbul, după care a mers la jucătorii săi, pentru a-i îmbărbăta. A luat de pe gazon un tricou aruncat de un suporter şi s-a îndreptat hotărât înspre fanii care nu părăsiseră tribunele aplaudând fără oprire. Au existat şi suporteri care au răspuns tot cu aplauze şi cu lozinici la adresa conducerii clubului, respectiv a patronatului familiei Glazer şi a vicepreşedintelui Ed Woodward, vinovat de eşecul perioadei de mercato din această vară.

Cum a reacţionat Jose Mourinho după Manchester United – Tottenham 0-3. De ce încă nu îl demit şefii lui United

Dacă fanii, într-un număr destul de restrâns, îi mai acordă întrucâtva respect lui Jose Mourinho, nu acelaşi lucru s-a întâmplat portughezului la conferinţa de presă care a urmat dezastrului. Jose a răspuns tăios, foarte acid, întrebărilor legate despre evoluţia submediocră a echipei sale şi dialogul său cu jurnaliştii a durat doar trei minute, după care lusitanul s-a ridicat şi a părăsit sala.Nu înainte de a-i fi pus la punct pe cei care îndrăzneau să îl critice: “Cer să fiu respectat. Sunt singurul antrenor din Premier League care am trei titluri câştigate. Toţi ceilalţi 19 au doar două. Nu aşa se vorbeşte cu un om care a avut atâtea performanţe pe unde a mers”.

Este clar că în acest moment scaunul portughezului se clatină teribil şi ceea ce încă determină pe şefii lui United să nu ia măsura demiterii sale ţine de faptul că Mourinho se află sub contract şi pentru a-l da afară trebuie să îi plătească un munte de bani despăgubiri. Însă nici aşa lucrurile nu mai pot continua multă vreme, mai ales că United are cel mai slab start de sezon din ultimii 25 de ani, cu doar trei puncte din nouă posibile, după victoria acasă cu Leicester, din prima etapă. Au urmat două rezultate de coşmar, eşec la Brighton şi acum lecţia de fotbal predată de Mauricio Pochettino cu Tottenham chiar pe Old Trafford. Mourinho a pierdut de mult vestiarul, cu vicele Woodward se are precum şoarecele cu pisica şi doar un grup restrâns de fani mai crede în el. Motiv pentru care toţi mai mult văd în el, conform calculelor caselor de pariuri, primul tehnician demis în acest sezon de Premier League.

Cum a reacţionat Jose Mourinho după manchester United - Tottenham 0-3. A mers cu tricoul lui United către fani, dar foarte puţini l-au aplaudat
Cum a reacţionat Jose Mourinho după manchester United – Tottenham 0-3. A mers cu tricoul lui United către fani
Tags: