Sport

Cum a reacționat Kylian Mbappe când a fost întrebat dacă semnează cu Real Madrid. Francezul a fost prezent în Spania. Video

Kylian Mbappe a jucat ultimul meci pentru PSG. Atacantul pare că va semna cu Real Madrid în cel mai scurt timp. Cum a fost surprins francezul
28.05.2024 | 23:58
Cum a reactionat Kylian Mbappe cand a fost intrebat daca semneaza cu Real Madrid Francezul a fost prezent in Spania Video
Semnează Mbappe cu Real Madrid? Fotbalistul a fost prezent la un eveniment în Spania iar jurnaliștii l-au întrebat dacă s-a înțeles cu ”Galacticii”
ADVERTISEMENT

Aventura lui Kylian Mbappe la PSG s-a încheiat. Superstarul francez a jucat ultimul meci pentru echipa de pe Parc des Princes, iar mutarea sa la Real Madrid pare că și făcută.

Mbappe pare din ce în ce mai aproape de Real Madrid

Recent, Mbappe a fost prezent în Spania la “Globe Soccer Award”. Cum era de așteptat, jurnaliștii iberici au încercat să afle informații despre viitorul său. Fotbalistul ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract întrucât înțelegerea cu PSG expiră în această vară.

ADVERTISEMENT

Carlos Carpio, un jurnalist de la publicația Marca, l-a întrebat pe Kylian Mbappe dacă va semna cu Real Madrid. Fotbalistul a fost surprins afișând un zâmbet larg, ceea ce ar putea sugera că o mutare la campioana Spaniei este din ce în ce mai aproape.

Mbappe: ”Plec cu capul sus”

Kylian Mbappe a vorbit la finalul meciului câștigat de echipa sa împotriva celor de la Lyon despre ultimii săi ani în care a îmbrăcat tricoul PSG-ului. Superstarul francez a transmis că pleacă fericit de pe Parc des Princes întrucât a reușit să câștige un nou trofeu.

ADVERTISEMENT

”Eu și PSG am încheiat aventura aici. Plec cu capul sus. Să închei cu un trofeu, nici că se poate mai bine. La o ultimă finală, ai timp să te gândești la tot felul de lucruri, iar acest fapt nu este niciodată bun pentru un fotbalist.

Dar prea puțin contează ce s-a întâmplat, trebuia să încercăm să dăm totul în această finală. Este o senzație puternică când știi că s-a încheiat totul. Dar plec cu capul sus, însă cu emoție și nostalgie.

ADVERTISEMENT

Să joc pentru PSG a fost ceva unic, ceva ce recomand oricui. Ceea ce am avut aici nu voi mai găsi nicăieri, chiar dacă vor exista momente magice și în altă parte”, a precizat Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Fotbalistul a organizat o petrecere de adio într-un restaurant din centrul Parisului. La eveniment au fost prezenți colegii de la PSG dar și membrii familiei lui Mbappe și prieteni apropiați. Mama acestuia a întărit speculațiile cu privire la viitorul fotbalistului. Ea a declarat:

ADVERTISEMENT

“Sunt emoționată. Cei doi copii ai mei părăsesc PSG… Au fost șapte ani extraordinari și am sărbătorit pur și simplu cu personalul. Au fost ani magici. Parisul este magic. Oricum știți deja unde va merge”.

ADVERTISEMENT