Fotbal international

Cum a reacţionat Lamkel Ze, fotbalistul problemă din lotul lui Antwerp, după plecarea lui Loţi Bölöni de la echipă

16.05.2020 | 11:24
Cum a reactionat Lamkel Ze fotbalistul problema din lotul lui Antwerp dupa plecarea lui Loti Boloni de la echipa
ADVERTISEMENT

Loţi Bölöni a plecat de la Antwerp într-un moment în care fotbalul belgian s-a oprit de tot până în toamnă, când se speră că vor fi alte condiţii pentru începerea noului sezon. Pandemia de coronavirus a făcut ca acest sezon să fie terminat cu o etapă înainte de încheierea perioadei regulate, după care ar fi urmat play-off-ul.

Loţi Boloni a avut mereu probleme cu camerunezul Lamkel Ze

Însă, oficialii fotbalului belgian au copiat modelul din Olanda, cu deosebirea că au desemnat o echipă campioană, Club Brugge, care avea 15 puncte avans peste Gent, locul secund. Antwerp, echipa pe care a pregătit-o antrenorul român, a terminat pe 4 şi va juca în Europa League. Bölöni s-a despărţit de Antwerpdupă doi ani şi jumătate, în care a adus o nou promovată între primele şase echipe ale campionatului.

ADVERTISEMENT

La Antwerp, Loţi Bölöni a avut permanent probleme cu jucătorul camerunez de 23 de ani Didier Lamkel Ze, care a comis multe acte de indisciplină şi a fost sancţionat de antrenor şi de club.

Toată lumea aștepta reacția de satisfacție a africanului

Toată lumea se aştepta ca despărţirea tehnicianului român în vârstă de 67 de ani de Antwerp să producă o reacţie de satisfacţie camerunezului, dar lucrurile au stat exact invers.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu a fost uşor cu mine şi-mi dau foarte bine seama de asta. Vreau însă să vă mulţumesc şi să vă urez succes în viitor”, a scris Lamkel Ze pe contul său de socializare.

Bölöni a declarat că jucătorul are probleme psihice

Problemele create de indisciplina jucătorului l-au scos din minţi pe Bölöni, care a declarat că Lamkel Ze are probleme psihice, după ce a lipsit la un antrenament.

ADVERTISEMENT

Foarte talentat, dar extrem de pretențios şi de irascibil, Lamkel Ze a primit numeroase amenzi din partea tehnicianului român. Camerunezul chiar a fost scos din lot, după ce și-a bătut unul dintre colegi la un antrenament.

Momentul care l-a scos din minți pe antrenorul român

Cel mai mult şi-a enervat antrenorul în meciul din semifinala Cupei, cu Kortrijk, în ianuarie, când deşi nu era el cel desemnat să bată un penalty a luat mingea şi a ratat.

ADVERTISEMENT

„Normal că sunt furios pe el. Cum este posibil așa ceva, nici eu nu înțeleg. Mereu reușește să se pună în lumina reflectoarelor cu tot felul de gesturi copilărești”, a spus Bölöni după meci, potrivit voetbalkrant.com.

ADVERTISEMENT