Fotbal international

Cum a reacţionat Lionel Messi după penalty-ul ratat în Polonia – Argentina 0-2: “Echipa a devenit mai puternică în urma greşelii mele”

Lionel Messi a oferit o primă reacţie după ce a ratat un penalty în Polonia - Argentina 0-2. Ce a spus în urma calificării "pumelor" în optimile de finală.
30.11.2022 | 23:43
Cum a reactionat Lionel Messi dupa penaltyul ratat in Polonia  Argentina 02 Echipa a devenit mai puternica in urma greselii mele
Ce a spus Lionel Messi la finalul meciului Polonia - Argentina 0-2
ADVERTISEMENT

Argentina a câştigat Grupa C de la Campionatului Mondial, după 2-0 cu Polonia, însă “sud-americanii” au tremurat. Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-0.

Ce a spus Lionel Messi la finalul meciului Polonia – Argentina 0-2

În minutul 39 al meciului Polonia – Argentina 0-2, Lionel Messi a avut ocazia de a deschide scorul, dar Wojciech Szczęsny a parat penalty-ul executat de starul selecţionatei “pumelor”. După terminarea partidei, fotbalistul de 35 de ani a oferit o primă reacţie.

ADVERTISEMENT

“Încă sunt supărat pentru penalty-ul ratat. Echipa a devenit mai puternică în urma greşelii mele. Eram convins că vom câştiga, a fost doar o chestiune de timp până a venit primul gol. După ce am înscris, jocul a curs aşa cum ne-am dorit.

Am spus încă de la început, cei care intră trebuie să ştie exact ceea ce au de făcut şi să fie mereu pregătiţi. Asta este forţa grupului nostru”, a spus Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Argentina şi Lionel Messi, duel cu Australia în optimile de finală de la CM 2022

Pentru că a câştigat Grupa C de la Campionatul Mondial 2022, Argentina o va întâlni, în optimile de finală, pe Australia, echipă care a terminat pe poziţia a 2-a din Grupa D. Lionel Messi a susţinut că ştia cine urma să fie următorul adversar şi a anunţat că partida din optimi va fi una dificilă.

“Ştiam rezultatul, dar noi trebuie să pregătim meciul aşa cum ne pregătim mereu. Va fi dificil, dar am făcut un pas înainte”, a declarat starul argentinian.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Lionel Messi pentru fanii Argentinei

La finalul partidei cu Polonia, care a adus calificarea Argentinei în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022, Lionel Messi a avut un mesaj şi pentru fanii selecţionatei “pumelor”.

“Le spun acelaşi lucru pe care l-am zis la început, când am început cu o înfrângere. Mergem pas cu pas, grupul va continua aşa. Sper să arătăm ceea ce am arătat şi azi, în acest joc”, a conchis Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Argentina va juca sâmbătă, de la ora 21:00, meciul cu Australia din optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. În cazul unei victorii, “pumele” vor întâlni, în sferturile de finală, câştigătoarea meciului dintre Olanda şi SUA.

ADVERTISEMENT