Life

Cum a reacționat Liviu Vârciu când s-a întors acasă la soție după mai bine de o lună: „Să vadă lumea că mă înșeli”

Cum a reacționat Liviu Vârciu când s-a întors acasă la Anda Călin, după o lună jumătate. A acuzat-o pe soția lui că îl înșală.
13.09.2022 | 11:10
Cum a reactionat Liviu Varciu cand sa intors acasa la sotie dupa mai bine de o luna Sa vada lumea ca ma inseli
Cum a reacționat Liviu Vârciu când s-a întors acasă după o lună. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de ani buni, iar dialogurile dintre ei sunt unele savuroase. Totuși, de această dată, vedeta de televiziune a făcut acuzații grave la adresa soției!

Cum a reacționat Liviu Vârciu când s-a întors acasă după o lună

Astfel, întors acasă după mai bine de o lună jumătate, actorul și cântărețul a făcut acuzații de infidelitate la adresa soției lui, Anda Călin.

ADVERTISEMENT

Pentru că ea a stat cu copiii lor acasă timp în care el era plecat la filmări, Liviu Vârciu a început să intre la bănuieli că soția lui are un amant cu care îl înșală.

Așa că Liviu Vârciu a fost clar cu soția lui că vrea să posteze pe rețelele de socializare că s-a întors el acasă, iar presupusul amant al femeii să o lase în pace și să nu o mai sune.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Anda Călin când Liviu Vârciu a acuzat-o de infidelitate

Desigur că aceste afirmații au fost negate de Anda Călin, care i-ar fi spus artistului că vrea să facă bani cu el, iar Liviu Vârciu a înțeles că tot ce vrea soția lui este să îl folosească din interese financiare.

”Liviu Vârciu: A venit acasă după o lună și jumătate și doamna mea a spus așa: ”I-am zis: pui pe Instagram că am venit acasă ca să nu cumva să sune omul, să vadă lumea că mă înșeli.

ADVERTISEMENT

Și ea a zis: ”Nu, că eu nu te înșel, eu vreau să fac bani cu tine”. Adică femeia e pe interes, e pe interes. Interesul poartă fesul”, a spus el.

Anda Călin a negat acuzațiile și a fost uimită de ce a putut spune soțul ei în clipul video postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, soția lui Liviu Vârciu l-a făcut mincinos pe acesta.

„Ce? Nu e adevărat! Cât de mincinos! Cum aș face eu bani cu tine?”, a spus Anda Călin.