Sport

Cum a reacţionat Mario Camora după încă un titlu câştigat cu CFR Cluj: “Este în ADN-ul acestei echipe”

Mario Camora a ridicat al cincilea titlu consecutiv de campion al României cu CFR Cluj, iar căpitanul ardelenilor a explicat secretul din spatele unui nou succes.
16.05.2022 | 00:55
Cum a reactionat Mario Camora dupa inca un titlu castigat cu CFR Cluj Este in ADNul acestei echipe
Ce a spus Mario Camora după ce a câştigat al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, după 2-1 cu U Craiova, iar Mario Camora, căpitanul ardelenilor, a fost primul care a pus mâna pe trofeu.

Ce a spus Mario Camora după ce a câştigat din nou titlul cu CFR Cluj

La finalul meciului cu U Craiova, care a adus al cincilea titlu consecutiv de campioană a României la CFR Cluj, Mario Camora a oferit o primă reacţie. Căpitanul ardelenilor a susţinut că el şi colegii lui şi-au dorit neapărat să câştige trofeul pe teren propriu ca să sărbătorească succesul alături de suporteri.

ADVERTISEMENT

“O bucurie enormă, foarte mare. E un titlu meritat. S-a vorbit prea mult după cele două înfrângeri pe care noi le-am avut. Vreau să felicit celelalte echipe, au fost adversari foarte buni. FCSB a făcut un campionat foarte bun.

Vrem un titlu şi anul viitor. Am demonstrat încă o dată, după încă un an. Când ajungem la meci pe muchie de cuţit, noi rezolvăm. După rezultatul de ieri, noi ne-am gândit să câştigăm titlul la noi acasă.

ADVERTISEMENT

Era o oportunitate foarte bună pentru noi. Ăsta a fost secretul nostru, am fost foarte organizaţi. Acum vreau să sărbătorim acest titlu. Mai avem un meci în campionat, e bine pentru jucătorii de la naţională, ca să avem ritm de joc. Este în ADN-ul acestei echipe. Când vezi că trofeul e acolo şi ai o mână pe el, îl iei”, a spus Mario Camora la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cum au sărbătorit jucătorii lui CFR Cluj remiza FCSB-ului cu FC Voluntari

FANATIK a anunţat în exclusivitate felul cum au trăit jucătorii lui CFR Cluj remiza din meciul FC Voluntari – FCSB. În urma acelui egal, clujenii aveau varianta unui succes în meciul cu U Craiova pentru un nou titlu câştigat.

ADVERTISEMENT

“La final de meci s-a auzit bucuria, dar am privit meciul fiecare în camera lui. Ne-am bucurat, dar apoi am început să ne concentrăm la meciul cu Craiova”, a mai spus Mario Camora.

Mario Camora, şase titluri de campion cu CFR Cluj

Mario Camora joacă la CFR Cluj din sezonul 2011-2012 şi a ajuns la şase titluri de campion al României cu formaţia din Gruia. Pe lângă această serie de cinci trofee consecutive, căpitanul clujenilor a mai obţinut medalia şi în prima stagiune.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele şase titluri de campion al României, Mario Camora a mai câştigat o Cupă a României, în 2016, şi două Supercupe ale României, în 2018 şi 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: