Life

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va fi tată

01.04.2021 | 21:08
Cum a reactionat Mihaela Radulescu dupa ce a aflat ca Dani Otil va fi tata
Cum a reacționat Mihaela Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va fi tată. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a anunțat în urmă cu câteva zile că va deveni tată pentru prima oară, motiv pentru care toată lumea se întreabă cum a reacționat fosta sa iubită, prezentatoarea Mihaela Rădulescu, când a aflat vestea cea mare. 

Ei bine, frumoasa brunetă nu l-a felicitat pe prezentatorul de la Antena 1, în trecut mărturisind că nu a apucat să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu, tânăra care este însărcinată în 16 săptămâni cu primul copil al celebrului sportiv român.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele care s-au bucurat de momentele frumoase prin care trece cuplul se numără: Gina Pistol, Anca Lungu, Sore, Claudia Pavel, Codin Maticiuc sau Flavia Mihășan. Din păcate, gazda de la Ferma nu a avut nicio reacție până în prezent.

Mihaela Rădulescu, despre copilul lui Dani Oțil. Ce i-a transmis

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, spunea Mihaela Rădulescu la un moment dat despre Dani Oțil și iubita sa.

Celebra prezentatoare TV și vedeta de la Antena 1 au avut o relație foarte frumoasă în urmă cu ani buni, dovadă că au rămas în cele mai bune condiții. Cei doi vorbesc adesea, Mihaela Rădulescu mărturisind că se bucură pentru fericirea sportivului. 

ADVERTISEMENT

„Vezi? Și întrebările astea sunt din categoria convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește.

E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a mai spus bruneta despre legătura avută cu Dani Oțil, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul și modelul Gabriela Prisăcariu urmează să devină părinți pentru prima oară, în următoarele săptămâni urmând să dezvăluie și ce sex are bebelușul din pântece. Dani Oțil este în culmea fericirii, la fel și colegul său Răzvan Simion, care abia așteaptă să fie egalat la acest capitol.

ADVERTISEMENT