Life

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu după ce Smiley a răbufnit pe rețelele sociale. Ce i-a transmis jurata de la Masked Singer

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu după ce Smiley a răbufnit pe rețelele sociale. Jurata de la Masked Singer România i-a luat apărarea artistului.
05.10.2021 | 13:01
Cum a reactionat Mihaela Radulescu dupa ce Smiley a rabufnit pe retelele sociale Ce ia transmis jurata de la Masked Singer
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a reacționat după ce Smiley a răbufnit pe rețelele sociale. Artistul a scris un mesaj tăios la adresa celor care lasă comentarii răutăcioase la postările lui sau ale Ginei Pistol.

Juratul de la SuperStar România nu s-a mai putut abține și le-a dat o replică haterilor, mai ales că aceștia s-au legat și de fiica lui, Josephine. Mihaela Rădulescu i-a răspuns și ea artistului la scurt timp după postare.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu după ce Smiley a răbufnit pe rețelele sociale. Ce i-a transmis jurata de la Masked Singer

Mihaela Rădulescu a reacționat după ce Smiley a răbufnit în mediul online. Acesta a decis să le răspundă celor care îl critică atât pe el, cât și pe iubita lui, Gina Pistol. În plus, internauții s-au legat și de fiica lor, Josephine, în vârstă de aproape șapte luni.

Jurata de la Masked Singer România a sărit în apărarea cântărețului. Aceasta a scris un comentariu la postarea lui Smiley.

ADVERTISEMENT

„Noi şi de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate şi cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună…CHEF DE VIAŢĂ”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley, reacție dură la adresa haterilor

Prezentatorul de la Românii au talent este sătul de hate-ul de care el și iubita lui au parte în mediul online. Gina Pistol a început să fie ținta comentariilor și mesajelor răutăcioase încă de anul trecut, atunci când a anunțat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba.

ADVERTISEMENT

Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire, cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe Instagram.

Cei doi îndrăgostiți s-au dus la Untold cu fetița lor, născută în martie, moment în care au primit și mai multe critici. În plus, tot mai mulți se leagă de faptul că cei doi refuză să-i arate chipul lui Josephine pe rețelele sociale.

La un moment dat, un internaut i-a scris Ginei Pistol că nu mai are fizicul de altădată, atunci când blondina a luat câteva kilograme în plus în sarcină.

De asemenea, postările în care Gina Pistol face reclamă anumitor produse au fost ținta haterilor. Aceștia i-au reproșat vedetei TV că exagerează cu campaniile publicitare.

ADVERTISEMENT