Life

Cum a reacționat Mirabela Dauer când a aflat că are cancer: ”Mulți s-au gândit că dau colțul. Am meritat boala aia”

Mirabela Dauer a făcut noi dezvăluiri despre lupta cu cancerul la rinichi. Cântăreața în vârstă de 74 de ani a povestit cum a aflat în urmă cu aproximativ 5 ani că are boala.
24.05.2022 | 14:50
Cum a reactionat Mirabela Dauer cand a aflat ca are cancer Multi sau gandit ca dau coltul Am meritat boala aia
Mirabela Dauer, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Cum a aflat cântăreața. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit cum a reacționat când medicul care i-a făcut analizele, un prieten foarte apropiat, a anunțat-o că suferă de cancer. Îndrăgita artistă nu a stat deloc pe gânduri și câteva zile mai târziu era pe masa de operație.

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Cum a aflat cântăreața

Mirabela Dauer afla în anul 2017 că are cancer la rinichi. Cântăreața spune că a fost părăsită de toți cei pe care-i credea prieteni, numai Dumnezeu fiindu-i alături. Mai mult decât atât, vedeta crede că mulți nu se așteptau să se recupereze după intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. 

ADVERTISEMENT

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. 

Eu făcusem «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul. Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis «fato ai cancer».

ADVERTISEMENT

La care eu, în inconștiența mea normală, da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc”, a dezvăluit artista în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Mirabela Dauer: ”Am meritat boala aia”

Câteva zile mai târziu, într-o zi de luni, Mirabela Dauer se interna în spital și ajungea pe masa de operație. Cântăreața a fost curajoasă de la început până la sfârșit, amintindu-și că după intervenție a cerut apă.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o persoană foarte credincioasă și îl iubește pe Cel de Sus, singura entitate pe această lume pe care o adoră. Artista susține că a fost încercată de Dumnezeu, fiind convinsă că a primit boala pentru greșelile din trecut.

„Niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. 

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față”, a mai spus Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT
Tags: