News

Cum a reacționat Mircea Badea după ce Nicușor Dan a decis să se tundă: ”Nu înțeleg care e diferența”

Mircea Badea a reacționat după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a decis să se tundă.
09.06.2021 | 07:25
Cum a reactionat Mircea Badea dupa ce Nicusor Dan a decis sa se tunda Nu inteleg care e diferenta
ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a reacționat după ce Nicușor Dan a decis să se tundă.

Marți seara, pe ”pasa” cu Sinteza Zilei, cunoscutul prezentator al postului de știri a comentat în stilul său caracteristic gestul edilului de a mai renunța din podoaba capitară.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a reacționat după ce Nicușor Dan s-a tuns

Cum era de așteptat, din ”analiza” look-ului primarului făcută de Badea nu au lipsit ironiile. Acesta spune că, acum, ”o mare parte dintre probleme s-au rezolvat”.

Vedeta Antenei 3 glumește și spune că frizerul a făcut o treabă foarte bună și acum ar putea fi trimis în Parcul Herăstrău pentru a tunde și iarba.

ADVERTISEMENT

”Înțeleg că o mare parte dintre probleme s-au rezolvat pentru că s-a tuns Nicușor Dan. Sigur, cetățenii din România, luați paușal, nu fiecare dintre ei, nici nu merită altceva, între noi fie vorba.

Pare că nu s-a tuns deloc, nu înțeleg care e diferența. O fi zis: ‘ăsta e Nicușor Dan? Îl iau pierdut’, adică frizerul s-a gândit la modul optimist: îl tund pierdut, găsitorului bună recompensă.

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare totuși că domnul frizer a făcut o treabă extraordinară. Nu ar putea să-l trimită, de exemplu, și prin parcul Herăstrău să tundă iarba?”, a spus Mircea Badea, la postul de știri.

Ce spunea Nicușor Dan după ce a luat decizia să se tundă

Primarul general al Capitalei a explicat, într-un interviu acordat ProTv, că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

ADVERTISEMENT

”Am făcut acest gest pentru că mai multă lume mi-a reproșat. Am decis să mă conformez, pentru că repet, nu e vorba de mine, ci așa cum își închipuie multă lumea care m-a votat că trebuie să arate un primar, pe care ei l-au votat.

Nu am dat importanță acestui aspect, dar am remarcat că lumea este obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns!”, a explicat primarul Nicușor Dan.

În ultimele săptămâni, look-ul edilului a devenit extrem de popular și a stârnit o serie de controverse, inclusiv meme-uri și glume ironice pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT