Fotbal intern

Cum a reacţionat Moruţan după ce FCSB a pierdut la Iaşi. “Nu mă aşteptam!”

Autor: Iuliana Spirache | 08.05.2018 | 18:10
Cum a reacţionat Moruţan după ce FCSB a pierdut la Iaşi.
Olimpiu Moruţan în meciul dintre FC Botoşani şi FC Viitorul Constanţa.

Cum a reacţionat Moruţan după ce FCSB a pierdut la Iaşi. “Roş-albaştrii” au fost învinşi în Copou, scor 0-1, de echipa lui Flavius Stoican, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018. Olimpiu Moruţan susţine că nu se aştepta ca echipa lui Nicolae Dică să piardă în meciul cu Iaşi şi le doreşte viitorilor săi coechipieri să câştige titlul.

“Nu mă aşteptam ca FCSB să piardă la Iaşi, dar le doresc multă baftă. Mai sunt două etape şi sper să reuşească să câştige titlul”, a spus Olimpiu Moruţan, jucătorul care evoluează pentru FC Botoşani şi care va ajunge la FCSB la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano.

Moruţan, despre Botoşani – Craiova

Olimpiu Moruţan a vorbit şi în legătură cu meciul retur din semifinalele Cupei României, acolo unde FC Botoşani va întâlni CS Universitatea Craiova. “Sperăm să facem un meci foarte bun şi să marcăm cât de repede pentru ca după aceea să fim mai aproape de un meci mai bun şi să câştigăm. Nu se ştie niciodată în fotbal. Între noi nu e diferenta de 5-1. Poate ei au avut o zi mai bună în tur, au marcat de câte ori ne-au prins… Eu zic că dacă înscriem şi noi rapid, o să fie un şoc şi pentru ei şi putem să marcăm două, trei goluri”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!