Life

Cum a reacționat Nea Marin după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Când ajung în pragul căsătoriei, toate devin serioase”

Cum a reacționat Nea Marin după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. Ce a putut spune după ce a aflat că fosta asistentă TV e gravidă.
26.10.2022 | 00:27
Cum a reactionat Nea Marin dupa ce a aflat ca Daniela Crudu este insarcinata Cand ajung in pragul casatoriei toate devin serioase
Cum a reacționat Nea Marin după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Nea Marin când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată cu primul ei copil. Gazda TV a fost foarte fericită când a aflat!

Cum a reacționat Nea Marin după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Nea Marin s-a bucurat mult când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată pentru prima dată. Acesta a spus că este mereu fericit când aude despre astfel de vești bune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Nea Marin a spus că toate fetele din showbiz devin serioase când sunt în pragul căsătoriei și se bucură că și Daniela Crudu face parte din acest grup al femeilor devenite de casă.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz.

ADVERTISEMENT

Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta”, a declarat Nea Marin pentru Ego.ro.

Nea Marin a mai spus și că nu ar vrea să fie el nașul copilului și mai degrabă o persoană potrivită ar fi Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a mai dezvăluit el.

Daniela Crudu, gravidă cu primul copil. Bianca Drăgușanu s-a oferit să fie nașa

De altfel, după ce a aflat vestea că Daniela Crudu așteaptă primul ei copil, Bianca Drăgușanu s-a bucurat foarte mult și chiar vrea ca fosta sa colegă de pe vremea când erau asistente TV să o pună nașa bebelușului său.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu.

Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine.

Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT