Sport

Cum a reacţionat Patrick Mouratoglou imediat după eliminarea Simonei Halep în semifinalele de la Wimbledon 2022. Exclusiv

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Wimbledon 2022, după 3-6, 3-6 cu Elena Rybakina. Ce a făcut Patrick Mouratoglou imediat după finalul meciului.
07.07.2022 | 20:02
Cum a reactionat Patrick Mouratoglou imediat dupa eliminarea Simonei Halep in semifinalele de la Wimbledon 2022 Exclusiv
Ce a făcut Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Wimbledon 2022
ADVERTISEMENT

Aventura Simonei Halep la Wimbledon 2022 s-a terminat în semifinale, după ce a fost învinsă de Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6. FANATIK a stat cu ochii pe Patrick Mourtaglou pe durata întregului meci şi dezvăluie cum a reacţionat francezul la finalul partidei de pe Terenul Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Ce a făcut Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Wimbledon 2022

În semifinale, Simona Halep nu a mai repetat jocul bun din timpul turneului, unde nu pierduse niciun set până la meciul cu Elena Rybakina. Încă din startul partidei, Patrick Mouratoglou a început să-şi noteze într-o agendă, de care nu se desparte niciodată, toate greşelile făcute de eleva lui.

ADVERTISEMENT

Prestaţia Simonei Halep a fost una modestă, astfel că Patrick Mouratoglou are ce să analizeze după acest joc. În meciul cu Elena Rybakina, fostul număr 1 mondial a comis 9 duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost slab, cu un procentaj de 52%.

La finalul meciului, după ce Simona Halep a fost eliminată, Patrick Mouratoglou a părăsit rapid loja, însă nu înainte să bată cuba cu toţi cei din staff. Francezul a vrut să ajungă cât mai repede în zona jucătorilor, ca să-şi întâlnească eleva, dar s-a întors în lojă.

ADVERTISEMENT

Pentru câteva secunde, din cauza grabei, Patrick Mouratoglou a crezut că şi-a pierdut acreditarea de antrenor, fără de care nu poate să ajungă în toate locurile de pe arenă, implicit şi în zona jucătorilor sau la vestiare. Antrenorul Simonei Halep a fost uşurat când a văzut că badge-ul era la locul lui şi nu fusese pierdut.

Membrii staff-ului au împins-o pe Simona Halep de la spate în startul setului 2

După ce pierduse primul set cu 3-6, Simona Halep a început slab şi actul secund. Elena Rybakina a făcut break la primul game, pe care l-a consolidat imediat cu propriul serviciu. La 3-6, 0-2, membrii staff-ului au început s-o încurajeze şi mai puternic pe jucătoarea de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a reuşit să revină şi să egaleze situaţia în setul al doilea, după ce a făcut primul break. Cei din staff-ul ei au aplaudat-o frenetic şi s-au dezlănţuit la scorul de 2-2, în setul al doilea, însă au fost liniştiţi de break-ul făcut de Elena Rybakina.

Virgina Ruzici, departe de loja Simonei Halep

Înainte de startul meciului, FANATIK a observat un detaliu care arată că ruptura dintre Virgina Ruzici şi Simona Halep este totală. Fosta mare jucătoare de tenis a făcut parte din staff-ul Simonei în ultimii 14 ani, până la finalul lunii mai 2022.

ADVERTISEMENT

La semifinala cu Elena Rybakina, Virginia Ruzici a stat departe de loja Simonei Halep şi a văzut meciul alături de Mima Jaušovec, adversara româncei din finala de la Roland Garros 1978, dar şi parteneră în proba de dublu, de la acelaşi turneu, când cele două au triumfat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în loja Simonei Halep mai erau câteva locuri libere, Virginia Ruzici a preferat să stea într-o lojă apropiată de cea de unde Familia Regală urmăreşte meciurile de la Wimbledon.