ADVERTISEMENT
Life

Cum a reacționat Pavel Bartoș la vestea că Smiley va deveni tată. “Mă bucur pentru el, pentru că merită”

Autor: Andreea Stanaringa | 25.09.2020 | 15:35
Cum a reacționat Pavel Bartoș la vestea că Smiley va deveni tată.
Cum a reacționat Pavel Bartoș la vestea că Smiley va deveni tată. Sursa foto: libertatea.ro

Pavel Bartoș este împlinit atât de plan profesional, cât și pe plan personal. Simpaticul actor are trei fete împreună cu soția lui, Anca, cu care este căsătorit încă din 2003. Acesta a reacționat pentru prima dată la vestea că Smiley va deveni tată.

ADVERTISEMENT

Actorul se bucură sincer pentru colegul său de la “Românii au talent” și i-a transmis gânduri bune atât lui, cât și Ginei Pistol, după cum relatează libertatea.ro.

Deși cei doi îndrăgostiți nu au confirmat vestea unei sarcini în mod oficial, fanii și-au dat seama imediat atunci când au văzut o schimbare a siluetei Ginei Pistol. În plus, cei doi au fost văzuți la o clinic privată din București.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Pavel Bartoș la vestea că Smiley va fi tată

Pavel Bartoș și Smiley împart de ani buni o prietenie strânsă și sunt colegi de breaslă la PRO TV. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, actorul reacționează la veștile bune de care se bucură colegul lui și Gina Pistol.

“Să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment în care se vor bucura pe de-a-ntregul“, a declarat Pavel Bartoș pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

“Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de starea lor, de ce e important pentru copi, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște.”, a mai precizat actorul.

Smiley și Pavel Bartoș sunt apropiați nu doar pe micile ecrane, ci și în viața reală. În plus, Smiley este chiar nașul Sofiei, fiica cea mică a lui Pavel Bartoș, de care este foarte atașat. Întrebat în cadrul aceluiași interviu dacă și el va fi nașul copilului lui Smiley, Pavel Bartoș a dat un răspuns neutru:

ADVERTISEMENT

“Nu cred. Dacă se va întâmpla asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită.”

Smiley și Gina Pistol au încercat să mențină o relație discretă încă de la început. Cei doi nu au confirmat și nu au postat fotografii împreună pe conturile personale până de curând. Au încercat să-și țină povestea de dragoste departe de ochii presei și se pare că preferă același lucru pentru viitorul copil.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a scris recent pe contul ei de Instagram că nu mai poate tolera comentariile haterilor și că le va bloca accesul la contul său. Vedeta se bucură de perioada prin care trece alături de Smiley și nu vrea ca cineva să le tulbure liniștea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!