Cum a reacționat poliția dintr-o comună de lângă Caracal la un caz de amenințare de viol petrecut în urmă cu 2 zile

Daniel Șuta   
în HotNews
18/08/2019, 15:53
Cum a reacționat poliția dintr-o comună de lângă Caracal la un caz de amenințare de viol petrecut în urmă cu 2 zile
O femeie din comuna Valea Stanciului era să fie violată de un tânăr. Poliția l-a prins și l-a arestat la timp. Sursa foto: Gazeta de Sud

Poliția din Olt a început să se miște după ce a fost acuzată pentru proasta gestiune în cazul tinerelor răpite, violate și, aparent, ucise la Caracal. Polițiștii au arestat preventiv un tânăr de 24 de ani acuzat că a încercat să violeze o femeie în vârstă de 40 de ani, scrie cotidianul local Gazeta de Sud.

Poliția dintr-o comună doljeană, reacție promptă după ce o femeie s-a plâns că un bărbat a încercat să o violeze

O femeie de 40 de ani  din comuna doljeană Valea Stanciului a sesizat oamenii legii în noaptea de 15 spre 16 august reclamând că un tânăr de 24 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice a încercat să o abuzeze sexual. Polițiștii de la Secția 13 a Poliției Rurale Segarcea au ajuns rapid la locul de unde a sunat femeia.

„La data de 16 august, o femeie de 40 de ani, din comuna Valea Stanciului a sesizat verbal poliţiştii Postului de Poliție Valea Stanciului cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața curții locuinței sale, un bărbat, din aceeaşi localitate, a încercat să întrețină relatii sexuale cu ea, împotriva voinței sale“, se arată în comunicatul poliției locale.

tentativa viol
Polițiștii din Segarcea l-au prins pe tânărul agresor după ce acesta fugise de la fața locului. Sursa foto: dcnews.ro

Tânărul de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Conform publicației din Oltenia, bărbatul de 24 de ani a fost oprit de vecini, în timp ce acesta încerca să o dezbrace pe femeie și să o violeze. Vecinii au fost alertați de strigătul de ajutor al victimei, iar în momentul în care au ajuns acolo, bărbatul a fugit. Ulterior, femeia a sunat extrem de panicată la 112.

Tipul de 24 de ani a fost prima oară reținut pentru 24 de ore. Apoi, în cursul zilei de ieri, tânărul a ajuns în fața procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Craiova, după care a ajuns în fața judecătorilor. Aceștia au dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile.

 

Închide ×